به گزارش ایران پرس، «اشتفان زایبرت» روز جمعه اعلام کرد، پیش از پایان ماه مارس در زمینه توقف صادرات تسلیحاتی آلمان به عربستان تصمیم گیری خواهد شد و به این ترتیب توقف کنونی پس از نهم مارس همچنان ادامه خواهد داشت.
نشریه آلمانی اشپیگل به تازگی گزارش داد، «آنگلا مرکل» صدراعظم و «اولاف شولتس» وزیر دارایی آلمان که سمت معاون صدراعظم این کشور را بر عهده دارد، درباره تمدید تحریم تسلیحاتی عربستان توافق کردهاند.
آلمان در پی قتل «جمال خاشقجی»، روزنامه نگار منتقد سعوی در کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه در اکتبر 2018، فروش سلاح را به عربستان ممنوع کرد.
با این حال «هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان گفته که تصمیم برلین درباره فروش تسلیحات به عربستان، به تحولات جنگ یمن وابسته است.
به رغم حملات گسترده ائتلاف سعودی به یمن و کشتار هزاران غیرنظامی در این کشور، برخی دولت های اروپایی با لحاظ کردن منافع تجاری خود از توقف فروش تسلیحات به ریاض خودداری می کنند. 114/118
بیشتر بخوانید:
گزارش: مخالفت شهروندان آلمانی با فروش سلاح