ایجاد اقامتگاه ها با اداره مستقیم بومیان جزیره هنگام به عنوان یکی از مهم ترین زیرساخت های جذب گردشگر در حال توسعه در استان هرمزگان محسوب می شود.

به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ سال گذشته در مجموع برای 42 اقامتگاه بوم گردی در جزایر قشم و هنگام  مجوز ثبت شده است که این امر گام بلندی در راستای افزایش ظرفیت اقامت، ایجاد جاذبه گردشگری و در نهایت جذب بیشتر گردشگران به این جزایر خواهد داشت.

بر اساس آمارها؛ ورود گردشگران به جزیره هنگام به دلیل گسترده شدن تبلیغات، اطلاع رسانی و نیز افزایش خدمات مناسب گردشگری در این جزیره خلیج فارس در مقایسه با قبل به مراتب بیشتر شده است.

 

گشت داخل جزیره، نجوم شناسی به سبک قدیم، غذای سنتی، نقش حنا، صنایع دستی ، بازدید از سبک معماری روستای هنگام قدیم و آموزش ماهیگیری از جمله برنامه های در نظر گرفته شده در اقامتگاه های این منطقه محسوب می شود.

 

همچنین شنا و غواصی در سواحل پیرامون جزیره و تماشای لاک پشت های دریایی، سواحل زیبای صخره‌ای و شنی از جمله جاذبه های دریایی اطراف هنگام و طبیعت منحصر بفرد، آهوان و تنها پارک کروکودیل و تماشای دلفین ها هنگام گشت دریایی از مهمترین جاذبه های گردشگری این جزیره است.

البته در سال های اخیر به دلیل افزایش تعداد قایق های غیرمجاز صید ساردین در اطراف جزیره، سبب فراری شدن دلفین ها از ساحل هنگام و عدم احساس امنیت برای آنها شده است. 

 

جزیره هِنگام از جزیره های ایران در خلیج فارس است که با آبادی‌های کوچک با وسعت حدود ۵۰ کیلومتر مربع در جنوب جزیرهٔ قشم واقع شده و دارای معادن نمک و خاک و سرب است. جزیره هنگام در دو کیلومتری جنوب شرقی جزیره قشم بوده و نُه کیلومتر طول و شش کیلومتر عرض دارد.

 

این جزیره ۶/۳۳ کیلومتر مربع مساحت دارد و به شکل مخروط ناقصی است که در کرانه‌های جنوبی جزیره قشم واقع شده‌است.

فاصله آن تا بندرعباس حدود ۴۳ مایل دریایی و تا شهر قشم حدود ۲۹ مایل دریایی می‌باشد این جزیره ارتفاعات پست آهکی دارد و بلندترین نقطه آن کوه ناکس با ۱۰۶۶ متر ارتفاع است. طولانی‌ترین قطر آن از «روستای هنگام کهنه» تا «روستای هنگام جدید» ۹۹ کیلومتر است.

118/110

بیشتر بخوانید:

 

هنگامی که میان آب های نیلگون می درخشد/ تصاویر

 جزیره هنگام

ایران، جذاب و ارزان‌ترین کشور جهان برای گردشگری

سیستان و بلوچستان، قطب گردشگری جنوب شرق ایران