ایران پرس: حدود ۱۰ ماه پس از حمله تروریستی سال گذشته به حرم شاهچراغ (ع) در شیراز، روز یکشنبه نیز تروریست ها به این حرم حمله کردند که بر اثر آن یک نفر از خادمان به شهادت رسید و هشت نفر مجروح شدند.

 

حرم شاهچراغ(ع) چهارم آبان سال ۱۴۰۱ نیز مورد حمله تروریستی داعش قرار گرفته بود که در نتیجه آن ۱۳ نفر به شهادت رسیدند و بیش از ۲۰ نفر زخمی شدند؛ عاملان این اقدام تروریستی ماه گذشته اعدام شدند.

حادثه تروریستی روز گذشته شاهچراغ را می توان تلاشی دوباره از سوی دشمنان برای هدف قرار دادن امنیت جامعه و همچنین تضعیف نظام جمهوری اسلامی ارزیابی کرد، تلاشی که در سال های اخیر در چارچوب یک جنگ ترکیبی از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی حامیان غربی و منطقه ای آنها علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه یافته است.

ایجاد شوک‌های خشن همچون اقدامات تروریستی در سطح کشور و برهم زدن امنیت جامعه و امنیت روانی مردم، از جمله طرح های دشمنان برای جلوگیری از برقراری آرامش و خاموش شدن آتش اعتراضات در یک جنگ ترکیبی محسوب می شود؛ در شرایطی که ناآرامی های سال گذشته که با تحریک و برنامه ریزی دشمنان جمهوری اسلامی آغاز شده بود، با هوشیاری مردم و اقدامات دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی فروکش کرد و توطئه ها برای تجزیه و گسترش آشوب در کشور با شکست مواجه شد،اکنون بار دیگر دشمنان با حمله تروریستی به شاهچراغ نشان دادند که برای دستیابی به این اهداف شوم خود ، همچنان به ترور و کشتن مردم به ویژه در اماکن مذهبی متوسل می شوند.

یکی دیگر از اهدافی که تروریست ها و حامیان آنها دنبال می کنند القای ناتوانی نظام در برقراری امنیت است چرا که تداوم حملات تروریستی و ناامن سازی جامعه می تواند موجب برهم زدن آرامش روانی مردم شود و در نتیجه برخی از افراد را به این باور برساند که نظام قدرت لازم برای برقراری امنیت در کشور را ندارد.

احمد وحیدی، وزیر کشور ایران در این باره گفته است: این یک حادثه تروریستی از طرف دشمنان قسم خورده ما است و اینکه دشمنان ما تصور کنند با این حرکت های بزدلانه و آتش گشودن بر روی مردم می توانند امنیت و ثبات ما را به خطر بیاندازند اشتباه می کنند چرا که ملت ما استوار است.

نکته مهم دیگر، سکوت و بی عملی نهاد های بین المللی و دولت های غربی مدعی حقوق بشر در قبال حوادث تروریستی در ایران است؛ سکوت جامعه بین‌المللی و به ویژه کشورهای مدعی حقوق بشر در برابر پدیده شوم تروریسم و برخورد تبعیض‌آمیز با آن، از دلایل اصلی تدوام حملات تروریستی و در واقع مروج آن محسوب می شود.

تجربه سال های پس از انقلاب اسلامی نشان می دهد که دشمنان همواره برای جلوگیری از تحقق آرمان و اهداف این انقلاب، روش های مختلف از جمله ترور، خشونت و اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی را در پیش گرفته اند تا از این طریق هم موجب تضعیف نظام و هم مانع از وحدت و پیشرفت های ایران شوند؛ البته همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرده اند: از هر طریقی علیه جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند اما چون محاسباتشان غلط بوده و است تاکنون شکست خورده و در آینده نیز شکست خواهند خورد.

نویسنده:عقیقی