آیین نکوداشت 44 سال مجاهدت فرهنگی حجتالاسلام والمسلمین قرائتی در رسانه ملی امروز سه شنبه در مرکز همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما در این مراسم گفت: افتخار بزرگی برای ما در سازمان صداوسیماست که آقای قرائتی پذیرفتند در این دوره آیین نکوداشت شان را برگزار کنیم.
وی افزود: 44 سال قبل در سال 58 بنده یک دانش آموز 13 ساله بودم و توفیق حضور در نخستین درسهای حجت الاسلام قرائتی را با خاطراتی شیرین در مدرسه پیدا کردم. ایشان برای همه ما اسوه است.
رئیس رسانه ملی به دو هدف برگزاری این آیین نکوداشت اشاره و عنوان کرد: اولین هدف، ادای وظیفه اخلاقی ما به عنوان نمایندگان چند نسل مردم ایران است که بیش از چهار دهه با ایشان انس گرفته اند. بنده به نمایندگی از این چندنسل و همچنین به نمایندگی از مدیران قبلی و همکاران فعلی ام در سازمان صداوسیما از ایشان که رسانه ملی را در این سالها به قرآن مزین کردند قدردانی میکنم.
جبلی ادامه داد: هدف دوم، یک یادآوری به خودمان است؛ ایشان به تنهایی یک رسانه است که محتوا، روش، مضمون، قالب و فرم را با پیشرفته ترین روش ها به ما میآموزد و ما باید یاد بگیریم.
وی با بیان اینکه رسانه ملی چهره ای محبوب را به مردم معرفی کرده و ایشان بیش از چهار دهه از محبوبترین و مشهورترین چهرههای تلویزیون در کشور بوده اظهار کرد: چهره ملی یعنی استاد محسن قرائتی که از ظرفیت تلویزیون برای ترویج قرآن استفاده کرده و تمام اقشار جامعه او را دوست دارند، اما ذره ای تغییر در تواضع، ایمان، اخلاق و منش وی ایجاد نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در آیین نکوداشت 44 سال مجاهدت فرهنگی اش در رسانه ملی با بیان اینکه اگر به قرآن و نماز بی اعتنایی شود، زندگیها تلخ میشود خطاب به مدیران فرهنگی گفت: خاک آموزش و پرورش و دانشگاه باید عوض شود. علوم مفید باید آموزش داده شوند.
وی افزود: اشتغال به مسئله دولت ها تبدیل شده و برای حل معضل اشتغال باید مدارک تحصیلی بر اساس مهارت به دانش آموزان و دانشجویان اعطا شود. لازم است در این عرصه بازنگری و تحول ایجاد کنیم.
این معلم و مفسر قرآن با بیان اینکه تبلیغ کردن به دانستن اصول روانشناسی نیاز دارد اظهار کرد: اکنون حوصلهها کم شده و برنامهها باید کوتاه، مفید و مختصر شوند.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی ادامه داد: «زکات» و «مهارت» دو مقوله مهمی هستند که فراموش شده اند. مدیران ارشد فرهنگی، طلاب و روحانیون، باید به شما بگویم که خیلی بیش از اینها میشود کار کرد. تبلیغ چهره به چهره دین و نماز بسیار اهمیت دارد.
وی با اشاره به ارزش و ظرفیت خنداندن مردم با سخنان حکیمانه گفت: چرا «خنده» را از دست داده ایم؟ بنده آنتن تلویزیون را با خنده حلال گرفتم. باید به موضوعاتی چون قناعت، ازدواج آسان، آسان زندگی کردن و سفر آسان پرداخته شود. بیشتر و بهتر از اینها میشود کار فرهنگی کرد. به کارهایتان رنگ الهی بدهید. مهارت، نماز، زکات، خنده و توجه به نعمات الهی را از یاد نبرید.
در این مراسم که با حضور مهمانانی چون حجتالاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، حجت الاسلام والمسلمین رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، حجت الاسلام قمی، معاون بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، احسان قاضیزادههاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی و... برگزار شد، علاوه بر نرمافزار چندین زبانه «راهی بهسوی نور» معاونت برونمرزی صداوسیما، از صفحه رسمی حجت الاسلام قرائتی در تلوبیون رونمایی شد که کاربران از طریق آن، امکان تماشای 2853 قسمت از برنامه تلویزیونی درسهایی از قرآن از سال 1358 تاکنون و همچنین مستندهای مرتبط با استاد قرائتی را داشته و میتوانند در پویش تعاملی «معلم دوستداشتنی» بهمنظور تجلیل از ایشان شرکت کنند. / 114