به گزارش ایران پرس، "پیمان جبلی" در تحریریه خبرگزاری تسنیم با اشاره به عملکرد موفق خبرگزاری بین المللی تصویری "ایرانپرس" اظهار داشت، در حال حاضر حدود 10 الی 12 رسانه بسیار سرشناس و ورزیده دنیا درخواستشان برای استفاده از سرویسهای ویژه خبرگزاری "ایرانپرس" را اعلام کرده اند.
جبلی تصریح کرد، اغلب شبکه های دنیا در این چند ماه اخیر هر رویدادی که اتفاق میافتد مانند سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران و تصاویر سرنگونی و لاشه پهپاد جاسوسی آمریکا را به صورت Clean (بدون کم و کاست، عین مطلب) از ایران پرس دریافت و پخش می کنند.
معاون برون مرزی سازمان صدا و سیما با بیان اینکه هدف اصلی از راه اندازی خبرگزاری "ایران پرس"، پخش تصاویر با کیفیت بالا با هدف جریان سازی رسانه ای است، تصریح کرد، در حال حاضر این سرویس رایگان عرضه میشود اما با راهاندازی وبسایت تخصصی، خدمات ویژه و سفارشی به رسانهها ارائه خواهد شد.
"پارستودی" بستر حضور رادیوهای برونمرزی در فضای مجازی است
پیمان جبلی در ادامه درباره عملکرد رادیوهای برون مرزی گفت: 32 رادیو به زبانهای مختلف از کشورهای آسیایی، آفریقایی تا اروپایی و آمریکای لاتین برنامههایی را برای حوزه هدف خود پخش میکنند.
معاون برون مرزی با تشریح عملکرد رادیوهای این معاونت در حوزه فضای مجازی افزود، پخش برنامه های 5 رادیو اخیراً به صورت آزمایشی به روی فضای مجازی برده شده است و بقیه رادیوها نیز به تدریج به این مسیر هدایت خواهند شد تا حضورشان در فضای رسانههای نوین فعال شود و "پارستودی" بستر حضور رادیوهای برون مرزی در فضای رسانههای نوین را مهیا کرده است.
وی با بیان اینکه پارستودی از دو مکان تغذیه میشود، گفت: یکی از آنها مجموعه متمرکزی به نام اداره کل خبر و تفسیر معاونت برون مرزی است که به صورت متمرکز اخبار و تفاسیر مربوط به داخل کشورمان، مسائل دو جانبه و منطقهای و موضوعات بینالمللی را تولید میکند و به 32 زبان ترجمه میشود و در اختیار رادیوها قرار میگیرد و یک منبع دیگر پارستودی، شبکههای دیگر مانند مثل پرستیوی، العالم، هیسپان تیوی هستند که به صورت حرفهای خبر و گزارش تهیه میکنند.
پرستیوی یک تجربه منحصربهفرد است
معاون برون مرزی صدا وسیما در ادامه درباره فعالیت شبکه "پرس تی وی" گفت: این چندمین شبکه بینالمللی صداوسیما است که در سال 1386 تأسیس شد اما در مقایسه با دیگر شبکههای خارجی مثل الکوثر، سحر و حتی العالم یک تجربه منحصر به فرد می باشد.
جبلی خاطر نشان کرد، شبکه پرستیوی که با زبان انگلیسی جامعه غرب را هدف قرار داده است تقریباً وارد میدانی شد که تا به حال جمهوری اسلامی ورود نکرده بود، وارد فضایی که هم به لحاظ تفاوت ماهوی فرهنگی مخاطبین با مخاطبین دیگری که قبلاً در حوزههای دیگر برونمرزی داشتیم متفاوت است و هم به لحاظ حوزه تخصصی رسانههای غول پیکر دنیا جایگاه اختصاصیشان است.
وی تاکید کرد: در حقیقت شبکه پرستیوی وارد حوزه استحفاظی شبکههایی مثل CNN، FoxNews، BBC و شبکههای بزرگ دنیا شده است.
بهشوخی میگویند دشمنان جدیتر از خودمان به پرستیوی نگاه میکنند
معاون برون مرزی صدا وسیما با اشاره به گزارش یکی از اتاق فکرهای مهم آمریکا به نام CSIS (مرکز مطالعات راهبردی و بینالملل) درباره پیشرفت ایران در حوزه جنگ نرم و حوزه افکارسازی گفت: در این گزارش شبکههای برون مرزی ایران مثل پرستیوی، العالم، هیسپانتیوی خطر بزرگی برای غرب معرفی شده اند که باید جلوی ادامه کار این شبکه ها گرفته شود.
وی در پایان با اشاره به محدودیت هایی که دشمنان برای رسانه های برون مرزی ایجاد می کنند، افزود، شبکههای برون مرزی به محدودیتها عادت کرده اند و کار را تعطیل نمیکنند.
پیمان جبلی معاون برون مرزی صدا وسیما جمهوری اسلامی ایران دیروز (سه شنبه) با حضور در تحریریه خبرگزاری تسنیم از بخشهای مختلف این خبرگزاری بازدید کرد.
خبرگزاری تسنیم امروز (چهارشنبه) مشروح گفت وگوی خود با پیمان جبلی معاون برونمرزی سازمان صدا و سیما را منتشر کرد.
116/117
بیشتر بخوانید:
جبلی: شبکههای برون مرزی بر استقلال مواضع خود تاکید دارند
جبلی: گفتمان انقلاباسلامی محور تولیدات مستند برونمرزی است
جبلی تشریح کرد: اولویتهای پنجساله برای معاونت برونمرزی صداوسیما