سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد، غافلگیری‌های زیادی برای دشمن داریم و گردان های قسام در آمادگی کامل قرار دارد.

25 روز از حمله‌های همه جانبه رژیم صهیونیستی علیه باریکه غزه می‌گذرد. رژیم صهیونیستی که پیش از این نیز یک دور جنگ زمینی را آغاز کرده و با شکست مواجه شده بود، امروز بار دیگر حمله زمینی علیه غزه را آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس روز سه شنبه گفت، نظامیان صهیونیست تانک‌های خود را وارد مناطقی کردند که هیچ چیزی در آن وجود ندارد؛ این رژیم تحرکات زمینی خود را آغاز کرده و به‌طور عملی یک عملیات زمینی آغاز شده است، اما رژیم صهیونیستی به دلیل برخی ملاحظات ویژه نمی‌خواهد آن را علنی کند.

حازم قاسم افزود، رژیم صهیونیستی در برخی محورها و مناطق زراعی و مناطقی که قبل از بمباران مسکونی بود، وارد شده است. این رژیم وارد مناطق کم اهمیت و بمباران شده می‌شود و هیچ دستاورد نظامی در آن‌ها ندارد.

گردان های القسام شاخه نظامی جنبش حماس امروز تصاویری از نبرد خود با نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را که به غرب منطقه "ایرز" در روز یکشنبه یورش برده بودند، منتشر کرد.

گردان های القسام بعد از ظهر امروز یک تانک رژیم صهیونیستی را که به شرق محله الزیتون غزه یورش برده بود، با راکت "الیاسین ۱۰۵" هدف قرار داده و منهدم کردند.

این مبارزان همچنین با ایجاد کمین بر سر راه یگانی از نظامیان رژیم صهیونیستی در منطقه بیت حانون، آنها را هدف قرار داده و چند نفر را کشته و زخمی کردند و یک خودروی نظامی و یک بلدوزر را منهدم کردند.

سیدرضی عمادی