به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس، مقامات افغان اعلام کردند که در بمب گذاری تروریستی در شهر جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار در شرق افغانستان، 12 نفر کشته و 10 نفر دیگر زخمی شدند.
گروه داعش در بیانیه ای مسئولیت این اقدام جنایت کارانه را بر عهده گرفت.
10 روز پیش نیز همزمان با سفر «محمد اشرف غنی» رئیس جمهور افغانستان به شهر جلال آباد، یک عامل انتحاری خود را در میان جمعیت در این شهر منفجر کرد که بر اثر آن 20 نفر کشته و 20 نفر هم زخمی شدند.
داعش اعلام کرده بود «اشرف غنی»، هدف این حمله تروریستی بوده است.
مناطق مختلف افغانستان در ماه های اخیر شاهد افزایش حملات و انفجارهای تروریستی بوده است.
ولایت ننگرهار، پایگاه اصلی گروه تروریستی داعش محسوب می شود؛ افزایش ناامنی ها در افغانستان، موجب اعتراض مردم این کشور شده است.
گروه تروریستی داعش و طالبان تاکنون مسئولیت اغلب حملات و انفجارها را در مناطق مختلف افغانستان برعهده گرفته اند.
افزایش ناامنی و فعالیت گروه های تروریستی در افغانستان درحالی است که آمریکا و متحدانش از سال 2001 به بهانه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت در افغانستان در این کشور حضور دارند.
بر اساس اعلام مقامات کابل، حضور آمریکایی ها در افغانستان تنها موجب افزایش ناامنی، تروریسم و تولید مواد مخدر در این کشور شده است. 134/110
بیشتر بخوانید:
داعش، مسئولیت انفجار تروریستی «جلال آباد» افغانستان را برعهده گرفت
افزایش شمار تلفات حمله تروریستی جلالآباد افغانستان+ ویدئو
گزارش: حمله تروریستی در جلالآباد افغانستان