به گزارش پارستودی؛ «خلیل ابراهیم آکچا» Halil Ibrahim Akca، اشتراکهای دینی، تاریخی و فرهنگی را ازجمله عناصر مهم در توسعه و رونق صنعت گردشگری بین کشورهای مختلف دانست و افزود: با توجه به پیوندهای قوی دینی و تاریخی ایران با منطقه قفقاز، ترکیه و جمهوری آذربایجان، توسعه گردشگری بین تبریز و این مناطق میتواند با انجام تبلیغات مختلف و متنوع و معرفی این کلان شهر سریع تر اتفاق بیفتد.
دبیرکل اکو، حضور گردشگران مختلف را در مناطقی که زبان مشترک دارند، مهم و درعین حال راحت توصیف کرد و اضافه کرد: مسئولان شهر تبریز میتوانند دراین زمینه سیاستهای مختلف تشویقی را در پیش بگیرند.
آکچا با تبریک رویداد بزرگ تبریز 2018 به مردم خونگرم و با اخلاق این شهر، ابراز امیدواری کرد این اتفاق فرصتی برای رونق و توسعه صنعت گردشگری در این منطقه و ایران شود.
«خلیل ابراهیم آکچا» از تبریز به عنوان شهری زیبا و تمیز یاد کرد که مردمان آن به تجارت و اقتصاد علاقه وافری دارند.
آکچا افزود: اصناف و بازاریان تبریز از اخلاق خوبی برخوردارند و با مشتریان و گردشگران کشورهای خارجی با متانت و مثل یک برادر رفتار میکنند.
ایران، ترکیه، پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان و جمهوری آذربایجان، 10 عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) هستند.
آیین افتتاح رویداد بین المللی «تبریز2018» روز چهارشنبه با حضور «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران، وزرا و مقامهای ملی و استانی و 60 نفر از نمایندگان سیاسی و گردشگری کشورهای مختلف جهان در شهر تبریز برگزار شد.118/120
بیشتر بخوانید:
اینفوگرافی: سخنان رئیس جمهور در مراسم جشن رویداد تبریز 2018
گزارش: جشن تبریز 2018 با حضور ریس جمهور
مونسان: تبریز، شهر گردشگری شبانهروزی ایران میشود
گزارش: تبریز، شهر شایسته گردشگری جهان اسلام
گزارش تصویری از برنامههای رئیس جمهوری در سفر به تبریز