این دیدار روز دوشنبه پس از مذاکرات دولت و مخالفان ونزوئلا برای حل بحران سیاسی این کشور در کاراکاس برگزار شد.
دیپلمات بلندپایه آمریکایی در شرایطی به کاراکاس سفر کرد که دولت مادورو و مخالفان سیاسی در مذاکرات خود می کوشند به زمینه مشترکی برای کاهش تنش ها و برقراری ثبات سیاسی در کشور دست یابند.
با توجه به آغاز گفتگوی سیاسی دولت ونزوئلا و مخالفان، مادورو از آمریکا انتظار دارد نقش مخرب خود را در عرصه سیاسی این کشور نفت خیز آمریکای لاتین تغییر دهد و با ترغیب مخالفان به در پیش گرفتن رویکردی سازنده، به حل بحران سیاسی ونزوئلا کمک کند.
عملکرد آمریکا در قبال دولت چپگرای ونزوئلا از زمان "هوگو چاوز" رئیس جمهور فقید ونزوئلا در سال 1999 تا کنون، منفی است.
واشنگتن از زمان روی کار آمدن "هوگو چاوز"، موضعی منفی و خصمانه در قبال ونزوئلا اتخاذ کرده و در دوران ریاست جمهوری "نیکولاس مادورو" نیز این سیاست را ادامه داده است.
سیاست آمریکا درباره ونزوئلا طی این سال ها مبتنی بر حمایت از اقدامات آشکار و پنهان برای سرنگونی دولت چپگرای ونزوئلا بوده است.
آمریکا از مواضع و اقدامات اپوزیسیون ونزوئلا برای برگزاری همه پرسی عزل مادورو پشتیبانی کرده است.
دولت ونزوئلا بارها واشنگتن را به تلاش برای ناآرام کردن این کشور متهم کرده است.
کاراکاس بر این باور است که مخالفان مادورو با حمایت آمریکا درصدد براندازی دولت ونزوئلا هستند.
البته "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا با سیاستی دوگانه، ضمن حمایت از برگزاری همه پرسی، ظاهرا خواهان گفتگوی دولت و اپوزیسیون برای حل اختلافات است.
اما توجه به عملکرد آمریکا ظرف 17 سال اخیر نشان می دهد این کشور به هیچ وجه از روی کار آمدن یک دولت چپگرا در کشور نفت خیز ونزوئلا خشنود نیست و آن را مغایر منافع خود در آمریکای لاتین می داند.
آمریکا در عین حال به تحریم های خود علیه ونزوئلا با هدف تضعیف دولت و افزایش نارضایتی مردم این کشور ادامه می دهد .
از دیدگاه آمریکا، اقدامات هماهنگ اپوزیسیون در داخل و تحریم های خارجی می تواند در نهایت منجر به سرنگونی مادورو شود.
اساسا رویکرد آمریکا در سال های اخیر در قبال آمریکای لاتین که از دیدگاه واشنگتن، حیاط خلوت آمریکا محسوب می شود، مبتنی بر تضعیف، فروپاشی و یا برکناری رهبران چپگرا در این منطقه به ویژه ونزوئلا است.
اپوزیسیون ونزوئلا تا حد زیادی متکی به حمایت های منطقه ای و قاره ای از تلاش هایش برای برکناری مادورو و سرنگونی دولت چپگرای ونزوئلا است.
از جمله این تلاش ها مخالفت شدید برخی کشورهای عضو مرکوسور (بازار مشترک کشورهای آمریکای جنوبی) وابسته به آمریکا با ریاست دوره ای ونزوئلا بر این سازمان منطقه ای بود که باعث بروز اختلاف میان ونزوئلا و برخی اعضای این سازمان منطقه ای آمریکای لاتین شد.