هیات جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی، در سفر به لبنان با «جوزف عون» رئیس‌جمهور این کشور، دیدار و گفت‌وگو کرد.

چرا مهم است:

این دیدار تاثیر مثبت و سازنده ای بر روابط ایران و لبنان به ویژه در زمینه‌های سیاسی و نظامی خواهد داشت.

زمینه خبر:

 «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در راس هیاتی بلند پایه برای حضور در آیین تشییع دو شهید سرافراز جبهه مقاومت «سیدحسن نصرالله» و «سیدهاشم صفی‌الدین» راهی لبنان شد.

مراسم تشییع «سیدحسن نصرالله» و «سیدهاشم صفی‌الدین»، امروز (یکشنبه) در ورزشگاه «کمیل شمعون» شهر بیروت برگزار خواهد شد.

نگاه عمیق‌تر:

این دیدار می‌تواند به عنوان یک نشانه از همبستگی ایران با لبنان و گروه‌های مقاومت در برابر تهدیدات خارجی تلقی شود و به تقویت محور مقاومت در منطقه کمک کند.

117

بیشتر بخوانید:

تاکید قالیباف بر حمایت ایران از اجماع میان دولت، مجلس و مردم لبنان

قالیباف: امروز نقطه عطفی در عظمت جبهه مقاومت و امت اسلام است