چندی پیش جمعی از فعالان فرهنگی خارج از کشور با حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار داشتند که یکی از حضار، دغدغه و نگرانی علاقهمندان به انقلاب اسلامی را در آن سوی مرزها بیان کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پاسخ به نگرانی این شخص از اقدامات دشمنان گفتند: «نسبت به اوضاع ما اصلا نگران نباشند، هیچکس هیچ غلطی نمیتواند بکند، مطمئن باشند، هیچ تردیدی در این جهت وجود ندارد؛ این را به همه بگویید.»
این موضعگیری قاطع و قدرتمند رهبر معظم انقلاب اسلامی در روزهایی که دولت کنونی آمریکا مرحله نخست تحریمها ضد ایران را اجرایی کرده است، معنی و پیام قاطعی برای دولتمردان آمریکایی و وابستگان منطقهای آنان دارد.
همزمان با شروع مرحله نخست تحریمهای اقتصادی آمریکا ضد ایران، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا روز سهشنبه در توئیتی نوشت: «این تحریمها شدیدترین تحریمهایی است که تاکنون وضع شدند.» سیاست دولت ترامپ پس از خروج از برجام، بهعنوان توافقنامه بینالمللی، افزایش فشارها بر ایران، برای تغییر رفتار منطقهای ایران و در نهایت، افزایش نارضایتی داخلی است تا شاید، خواب چهل ساله آنان تعبیر شود. حمایت دولت ترامپ از گروهک تروریستی منافقین برای رسیدن به هدف خود و پشتیبانی از اغتشاش در ایران، عمق کینه آمریکاییها را از انقلاب اسلامی نشان میدهد.
هدف ترامپ با حمایت رژیم صهیونیستی و برخی اعراب سرسپرده ازجمله رژیم سعودی، توقف برنامه موشکی، پایان حضور و نفوذ منطقهای ایران و درنهایت با افزایش فشارها، بهصفر رساندن فروش نفت ایران است. این سیاست خصمانه؛ نشان از دشمنی تاریخی با کشوری دارد که گذشته، حال و آینده خود را در وابستگی به قدرتهای زورگو تعریف نکرده است. دولت ترامپ همانند دیگر دولتهای قبلی آمریکا بهدنبال آن است تا انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران را از سر راه خود بردارد که تجربه چهل سال از حیات انقلاب اسلامی، یک اصل را به اثبات رسانده، آن هم «ایستادگی» و «پویایی» این انقلاب مردمی، ارزشی و هویتدار است.
حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی 21 ژوئن گذشته در دیدار سفیران، کارداران و مسئولان وزارت خارجه، در تبیین دشمنی عمیق آمریکا با جمهوری اسلامی، تاکید کردند: «آمریکاییها به دنبال بازگشت به موقعیت و جایگاه خود در ایران قبل از انقلاب هستند و به کمتر از این هم راضی نخواهند شد.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار همچنین مخالفت آمریکا با «توان هستهای و قدرت غنیسازی اورانیوم بالا و نیز حضور ایران در منطقه» را ناشی از خصومت عمیق آمریکاییها با عناصر اقتدار نظام اسلامی برشمردند و افزودند: «حضور منطقهای جزو عناصر قدرت و امنیت ایران است و عقبه راهبردی کشور محسوب میشود، به همین علت دشمنان با آن مخالفند.»
جمهوری اسلامی ایران، کشوری قدرتمند در منطقه راهبردی غرب آسیاست و خارج از اراده آمریکا، در معادلات منطقهای نقشآفرینی میکند. همین موضوع، فشارهای آمریکا ضد ایران با همراهی رژیم اسرائیل و اعراب سرسپرده، افزایش یافته است. این فشارها به سبب اینکه، رابطه معناداری بین ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران برقرار است، تهدیدی برای آینده انقلاب اسلامی نیست.
تجربه ایستادگی مردم ایران در دورههای سختتر از فشارهای اقتصادی و سیاسی امروز دولت ترامپ، باردیگر دولتمردان آمریکایی را در رویارویی با اصل انقلاب اسلامی سرخورده خواهد کرد.
در همین زمینه؛ «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران اخیرا در گفتوگوی با نشریه «ایراندیلی» گفت: «ایران در 40 سال گذشته، شرایط بسیار سختتر از موقعیت کنونی داشته است. کشور ما یک جنگ واقعی نظامی را پشت سر گذاشته است اما آنچه باعث شده به سلامت از همه اینها عبور کنیم، مقاومت مردم در برابر این فشارها بوده است.»
نویسنده: علی کرمی
137/112
بیشتر بخوانید
رهبر انقلاب در پاسخ به نگرانیها از آینده انقلاب: هیچکس هیچ غلطی نمیتواند بکند/ این را به همه بگویید
ایران چهل سال پس از پیروزی انقلاب؛ نقشآفرینی ایران در عرصههای منطقهای و بینالمللی برای حفظ صلح و امنیت
ایران چهل سال پس از پیروزی انقلاب؛ نگاهی به زیرساختهای توسعه سیاسی و رشد نهادهای دموکراتیک