به گزارش خبرگزاری ایران پرس، پیمان جبلی در مراسم روز دانشجو که در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اینکه صدا و سیما، رسانه جمهور است، گفت هیچ ابایی نداریم از اینکه رسانه ملی را تریبون حکومت اسلامی که بر آمده از انقلاب اسلامی است بدانیم.
وی افزود: ما روابط عمومی نیستیم همه هم باید باور کنند، صدا و سیما روابط عمومی هیچ دستگاهی نیست و نخواهد بود، اما تریبون نظام اسلامی است.
جبلی گفت: صدا و سیما تریبون همه مردم است، آن مردمی که موقع تشییع پیکر سردار سلیمانی خیابانهای ایران را پر کردند، مردمی که برخی برای نخستین بار پس از انقلاب کف خیابان میآمدند، اما جایگاه و عظمت این فرزند رشید انقلاب را درک کردند و برای آن به خیابان آمدند، ما امانتدار و وامدار همان مردم هستیم.
وی ادامه داد: ما امانت دار مردم هستیم، مردم فرهنگ دین باورها، تاریخ شهدا و... است.
رییس سازمان صدا و سیما گفت: برنامه کوتاه مدت ما در دو فصل ذیل شعار هویت محوری و عدالت گستری است که شامل اعمال وحدت فرماندهی و تصمیم گیری در تولیدات رسانه ای و تقویت مرجعیت رسانه ای با پرداختن به موقع و درست به مسائل مردم می شود.
پیمان جبلی در مراسم روز دانشجو دانشگاه صدا و سیما گفت: اعمال وحدت فرماندهی و تصمیم گیری در تولیدات رسانه ای و تقویت مرجعیت رسانه ای با پرداختن به موقع و درست به مسائل مردم از اهم برنامه های ما است.
رییس رسانه ملی افزود: در اولین شنبه مسئولیت به اهواز رفتم و گفتم به عنوان تمرین یک مسأله لاینحل که اگر رسانه به آن وارد می شد می توانست آن را حل کند به دست بگیرید. آن مسأله واقعا حل شد.
دکتر جبلی گفت: رسانه ملی به تنهایی نمی تواند هدایت فرهنگی جامعه را به عهده بگیرد و همه باید کمک کنند. ما به شدت به راهنمایی و حمایت نخبگان نیاز داریم. حمایت شما باید علمی، عملی و تخصصی باشد.
وی ادامه داد: من یک ماه دیگر به جمع یکی از شما می آیم و از شما برنامه تان را طلب می کنم. همه باید دست به دست هم دهند.
رییس سازمان صدا و سیما گفت: ما به دنبال تحول هستیم نه تغییر. در این راستا از همه کمک خواستیم. تغییر خوب است اما تحول واجب تر است. تغییر باید در خدمت تحول باشد. اگر تا الان تغییرات کند بوده است، چون من اصل را بر نهایی شدن نقشه راه تحول قرار داده ام.
وی افزود: استقلال سیاسی به معنای اینکه رسانه ملی رسانه نظام باشد و وامدار هیچ دستگاه و جریان خاصی نباشد را در دستور کار قرار داده ایم. دوستان و جریانات مختلف عزیز هستند اما عزیز تر از آنها برای ما نظام است.
دکتر جبلی درباره نقد هایی که به سلبریتی محوری شد، گفت: باید از سلبریتی ها که من می گویم سرمایه انسانی، در جایگاه درست استفاده کنیم . ما در رسانه ملی مثل تیم فوتبال هستیم . در مواردی تاکتیک و راهبرد نداشتیم که از سرمایه انسانی درست استفاده کنیم. در دوره جدید تلاش می کنیم راهبردمان برای سرمایه های انسانی مشخص باشد. در دوره جدید درهای رسانه ملی به روی همه سرمایه های انسانی باز است.
جبلی همچنین درباره نقش رادیو در رسانه ملی افزود: نقش رادیو آنقدر مهم است که رسانه ای که توانست فتنه سامانه های سوخت را خنثی کند رادیو بود. رادیو رسانه صمیمی، گرم و همراه مردم است که در بیشتر مواقع به تنهایی می تواند مدیریت بسیاری از چالش ها و مدیریت فرهنگی را به عهده بگیرد.
رئیس سازمان صدا و سیما درباره برنامه های جدید رسانه ملی برای طرح و نقد صریح مسائل مختلف گفت: ما برنامه گفت و گو محوری را طراحی خواهیم کرد که موضوع آن انتقاد از صدا و سیما باشد. چون ما به نقدهای منصفانه همراه با ارائه راه حل نیاز داریم. این نقدها به ما کمک می کند به صورت شفاف، دقیق، منصفانه و همراه با ارائه راه حل به عملکرد رسانه ملی بپردازیم و ان شاء الله در سازمان صدا و سیما برنامه ای برای شنیدن این راه حل ها خواهیم داشت.
رییس رسانه ملی درباره نقدهای وارد شده به شیوه گفت و گوی رییس جمهور با مردم افزود: امیدواریم در گفت و گوهای آینده نهاد رسانه ای دولت و نهاد رسانه ای ریاست جمهوری با همکاری صدا و سیما بتوانند نقش سازنده تری را در رساندن صدای مردم و مطالبه از مسؤولان ایفا کنند و مصاحبه منصفانه مطالبه گرانه ای از مقامات عالی کشور داشته باشند. // 114