به گزارش پارستودی به نقل از ایرنا؛ «سورنا ستاری» در دور دوم سفر به شرق آفریقا در نایروبی در دیدار با رئیس سازمان سرمایهگذاری کنیا، ضمن تأکید بر ضرورت ایجاد زمینه مساعد تبادل و صادرات محصولات و خدمات فناورانه میان شرکتها و نهادهای مالی دو کشور اظهار داشت: باید زمینهها و محیط مساعد همکاری و تعامل میان شرکتها و نهادهای مالی دو طرف برای تبادل محصولات، خدمات، دانش، فناوریها و تجربیات فراهم شود و برای تسهیل صادرات ایجاد یک خط اعتباری بانکی مشترک، حائز اهمیت است.
وی گفت: شرکت ها باید برای انجام تبادلات فناورانه از تامین مالی و تبادلات پولی و بانکی، آسودهخاطر باشند و در این راستا باید سیاستها و خط مشیهای دوطرف برای فراهمسازی زمینه تعامل شفافسازی شود.
رئیس سازمان سرمایه گذاری کنیا هم در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وجود زمینههای همکاری میان دو کشور گفت: ما برای انجام پروژه های علمی در زمینه های فناوری اطلاعات و ارتباطات، دارویی، خدماتی و پزشکی آمادگی لازم را داریم.
«ایکیارا موسوس» با اشاره به موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی کنیا بر استفاده نکردن از مواد شیمیایی و حفظ محیط زیست تاکید کرد و افزود: استفاده از فناوریهای پاک مورد توجه این کشور است.
در این دیدار همچنین ضمن ارائه هیات فناورانه ایرانی در کنیا برای توسعه صادرات محصولات علمی و فناورانه، گزارشی از فعالیت شرکت های دانش بنیان و محصولات فناورانه ایرانی به رئیس سازمان سرمایه گذاری کنیا ارائه شد.
استفاده از فناوریهای ایرانی در کنیا آغاز شده است
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر به کنیا با وزیر صنعت و تجارت این کشور دیدار کرد.
«هان پیتر مونگا» در این دیدار گفت: ایران توانمندیهای خوبی در صنعت و فناوری دارد و کنیا زمینه ورود این فناوریها را فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری های جدید در صنعت افزود: زمینه های مناسب برای فعالیت شرکت های دو کشور در زمینهها فناوری و صنایع فراهم خواهد شد.
وزیر صنعت کنیا با بیان اینکه این کشور به محصولات پیشرفته ایرانی نیاز دارد و با تاکید بر فراهم شدن زمینه استفاده از توانمندیهای فناورانه ایران درصنعت و تجارت خاطر نشان کرد: کنیا فرآیند ورود، تامین اعتبار و استفاده از محصولات ایرانی را آماده خواهد کرد.
در نشست تجاری ایران و کنیا با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، وزیر صنعت و تجارت کنیا، سفیر ایران در کنیا و شرکت های دانشبنیان و فناور ایران و نمایندگان صنایع کنیا، توانمندیهای شرکت های دانش بنیان ایرانی ارائه و با استقبال شرکتها و صنایع کنیایی روبهرو شد.
در حاشیه این نشست محصولات و خدمات ایرانی در حوزههای دارویی، خدمات فنی مهندسی، فرآورده های نفتی، فناوری اطلاعات و کشاورزی نیز معرفی شد. 139/120
بیشتر بخوانید:
رایزنیهای ستاری در کنیا؛ توسعه روابط علمی و تجاری محور گفت وگوها
ستاری تاکید کرد: عزم جدی ایران برای توسعه روابط بینالمللی مبتنی بر فناوری و نوآوری