معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: تهران و پکن قصد دارند با وجود تحریم های آمریکا، همکاری های فناوری دو جانبه را افزایش دهند.

به گزارش ایران پرس؛ «سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری کشورمان در گفت و گو با روزنامه "گلوبال تایمز" چین که امروز(شنبه) منتشر شد، افزود: ایران در علوم تکنولوژی، نانو تکنولوژی و هوانوردی پیشرفت های چشمگیری دارد و می خواهد در این زمینه ها همکاری وسیعتر و گسترده تری با چین داشته باشد.

ستاری با بیان اینکه تحریم ها هر چند چالش ایجاد می کند اما فرصت آفرین هم است تصریح کرد: ایران توان و استعداد بسیاری دارد که می تواند با تحریم ها مقابله کند.

«سورنا ستاری» معاون علمی ‌و فناوری رییس‌ جمهوری اسلامی ایران به دعوت وزیر علوم چین و با هدف توسعه همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق دو کشور سه شنبه گذشته در صدر یک هیات بلندپایه علمی، فناوری و دانش بنیان، به شِنژِن Shenzhen  سفر کرد.118

بیشتر بخوانید:

ستاری: حرکت غرب در عرصه‌های مختلف علمی در حال افول است

ستاری: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش مهمی در تولید دارند