نمایندگان مجلس سنای پاکستان روز دوشنبه به اتفاق آراء با تصویب قطعنامه‌ای، هتک حرمت صهیونیست ها به مسجد الاقصی و نیز جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌گناه فلسطین را به شدت محکوم کردند.

نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست طی روزهای اخیر بارها به مناطق مختلف فلسطین از جمله مسجد الاقصی یورش برده  اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، نمایندگان مجلس سنای پاکستان در این قطعنامه تاکید کردند، اشغال 74 ساله کشور فلسطین توسط صهیونیست ها و در کنار آن جنایات رژیم آپارتاید اسرائیل در باریکه غزه نقض آشکار قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد و نهادهای حقوق بشری است.

در این قطعنامه از دولت پاکستان نیز خواسته شده است تا با استفاده از ظرفیت‌های دیپلماتیک خود و مشارکت با کشورهای اسلامی، وضعیت فلسطین را با قدرت در سطح جهانی مطرح کند.

مسجدالاقصی به عنوان نماد اصلی هویت اسلامی - فلسطینی شهر بیت المقدس همواره هدف اقدامات ویرانگرانه رژیم اشغالگر قدس قرار داشته است.

شهرک نشینان صهیونیست روز یکشنبه پرچم‌های رژیم جعلی صهیونیستی را تحت حمایت پلیس این رژیم اشغالگر در صحن مسجد الاقصی به اهتزاز درآوردند و پلیس رژیم صهیونیستی با حمله به نمازگزاران مسلمان تعدادی از ساکنان قدس را دستگیر کرد.

اقدامات سلطه جویانه رژیم صهیونیستی در قبال قدس و مسجد الاقصی  در حالی است که سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد "یونسکو" (UNESCO) در سال 2016  با تصویب قطعنامه ای هرگونه رابطه تاریخی و دینی و یا فرهنگی یهودیان با اماکن مقدس در قدس به ویژه مسجد الاقصی را رد  و این مسجد را مکانی مقدس برای مسلمانان دانست.

شهر قدس که مسجدالاقصی نخستین قبله مسلمانان را در خود جا داده، بخش لاینفک فلسطین و از مهم‌ترین اماکن سه گانه مقدس اسلامی به شمار می‌آید.

قدس از سال 1967 در اشغال اسرائیل است.

نمایندگان مجلس سنای پاکستان روز دوشنبه همچنین علیه موج جدید اسلام ستیزی در غرب به ویژه اقدام شرم آور اهانت به قرآن کریم در سوئد قطعنامه ای تصویب کردند. نمایندگان مجلس سنای پاکستان در این قطعنامه از دولت اسلام‌آباد خواستند تا با احضار فوری سفیر سوئد اعتراض قوی مردم و پارلمان پاکستان را منتقل کند.

سوئد در ماه های  اخیر شاهد چندین حمله و تعرض به  مسلمانان و اماکن اسلامی و نیز اهانت به قرآن کریم بوده‌ است.

مسلمانان سوئد تاکنون بارها نگرانی عمیق خود را از اقدامات اسلام‌ستیزانه و حملات به مساجد و مراکز اسلامی در این کشورها  بیان  و تشدید تدابیر امنیتی در حفاظت از این مراکز را خواستار شده‌اند.

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران چندی پیش با محکوم کردن هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، اقدام فوری و قاطع دولت این کشور برای پایان بخشیدن به جسارت به ساحت قرآن کریم و تضمین  تکرار نشدن آن در آینده را خواستار شده بود.

120