رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ایران در اجلاس مشورتی کشورهای عضو کنفرانس‌ اسلامی از فلسطین به عنوان مسئله مشترک جهان اسلام یاد کرد و سکوت جوامع بین‌المللی در برابر ظلم استکبار را خیانت به امت اسلامی و آرمان فلسطین دانست.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «ابوذر ابراهیمی‌ترکمان»، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سخنرانی خود در اجلاس مشورتی کشورهای عضو کنفرانس اسلامی که به میزبانی سازمان دیانت ترکیه برگزار شد، تاکید کرد جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری به اتحاد و همبستگی نیاز دارد.

ابراهیمی ترکمان گفت: جهان اسلام امروزه در برابر چالش‌هایی چون جهل، تفرقه، خشونت، افراط گرایی، اشغال‌گری، قتل و غارت و آزار بی‌گناهان و مظلومان به نام دین و مذاهب قرار گرفته است در حالی که ادیان از این حرکت‌ها، مبری هستند.

وی افزود این حرکت‌ها توسط گروه‌های تروریستی که از سوی استکبار جهانی آمریکا و صهیونیسم پشتیبانی می‌شوند، انجام می‌گیرد تا چهره اسلام را در دنیا تخریب کنند و مبانی اسلامی را به تحریف بکشانند.

ابراهیمی‌ترکمان سکوت در برابر ظلم را مشارکت با ظالمان دانست و اظهار کرد استکبار به ‌دنبال ترویج موج اسلام‌هراسی، مسلمان‌هراسی و ایران‌هراسی است و سكوت مجامع بين‌المللی عامل ادامه ظلم دولت‌های استكبار خواهد بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود باید رسانه‌های دیداری، شنیداری و نوشتاری همراه با مراکز و نهادهای فرهنگی و مؤسسات دینی و دانشگاهی در کشورهای اسلامی، مسئولیت اطلاع‌رسانی ظلم‌های استکبار را به عهده گیرند و در این میان، نقش علماء بیشتر از همه مؤثرتر خواهد بود.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به نقشه راه مسأله فلسطین از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین اباواجدادی خود، برگزاری انتخابات با مشارکت مردم اصلی فلسطین اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی، تشکیل نظام سیاسی منتخب اکثریت بر اساس رفراندوم و تصمیم‌گیری از سوی نظام سیاسی منتخب اکثریت برای سایر ساکنین در فلسطین اشغالی که مردم اصلی آن محسوب نمی‌شوند، از ارکان این نقشه راه است.

وی همچنین با تأكيد بر فتوای علمای اسلامی در تحریم عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، از سازمان کنفرانس اسلامی خواست به وظیفه خود در قبال فتوای علما عمل کند.

ابراهیمی ترکمان با اشاره به طرح پیشنهادی رییس جمهوری كشورمان با موضوع «جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطی‌گری» گفت: امیدواریم این ایده، با همت و اراده همه كشورهای جهان محقق شود و شاهد جهانی عاری از خشونت و افراط ‌گرایی باشیم.//114

بیشتر بخوانید:

ابراهیمی‌ترکمان: فرهنگ اسلامی؛ نقطه اشتراک کشور‌های اسلامی