به گزارش روز دوشنبه ایران پرس، «محمد صالح المسفر» نویسنده و پژوهشگر سیاسی قطر، در مقاله ای در روزنامه العربی الجدید می نویسد، با وجود این که بیشتر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس با آمریکا دارای روابطی قوی هستند و در زمینه های مختلف از جمله امور امنیتی، با این کشور همکاری می کنند، اما سران این کشورها معتقدند که رابطه با اسرائیل سبب خواهد شد تا بیش از پیش به آمریکا نزدیک شوند.
سران این کشورهای عربی با نزدیک شدن به اسرائیل، علیه خود و امت عربی و به ویژه علیه کشورهای خود، مرتکب اشتباهات فاحشی می شوند.
اسرائیل از روز نخست شکل گیری این رژیم، دشمن کشورهای عربی بوده و در تداوم تمدن توسعه طلبانه اروپا در قلب سرزمین های عربی یعنی فلسطین، پدید آمد تا اروپا را از مشرق زمین جدا سازد.
حکام این کشورهای عربی از تاریخ و تجربه ملت ها و در زمینه رابطه با اسرائیل هیچ چیز یاد نگرفته اند.
«یاسر عرفات» (رییس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین) حقی را به اسرائیل اعطا کرد که سران اولیه این رژیم حتی خواب آن را نیز نمی دیدند و آن، حق «به رسمیت شناختن حق تاریخی صهیونیست ها در فلسطین» است ... نتیجه چه شد؟
پیروزی اسرائیل و شکست ملت فلسطین و رهبران آنها که رابطه با اسرائیل و تعامل و همکاری امنیتی و اقتصادی با این رژیم آنها را به خود مشغول ساخته است.
این ها همه موانع پیش روی احقاق حقوق مشروع ملت فلسطین به شمار می روند.
در پیمان کمپ دیوید، مصر یک بازنده بود و اسرائیل از این پیمان، سود برد.
در سال 1999 منابع امنیتی یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس از دستگیری کسی خبر دادند که 80 میلیون دینار ارز جعلی بحرین را با خود حمل می کرده است؛ این فرد دستگیر شده با «دیوید لیوی» وزیر پیشین امور خارجه رژیم اسرائیل دارای روابطی نزدیک بوده است.
بحران شدید اقتصادی اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آ سه آن)
اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آ سه آن) دچار بحران شدید اقتصادی شد به نحوی که نزدیک بود همه دستاوردهای این اتحادیه از بین برود؛ پس از تحقیقات گسترده فاش شد که دستی صهیونیستی در پشت پرده این بحران اقتصادی قرار دارد تا دستاوردهای اقتصادی و اجتماعی آ سه آن در جنوب شرق آسیا را به نابودی بکشاند.
«جرج سورس» بازرگان مشهور یهودی که اقتصاد مالزی و اندونزی را به نابودی کشاند، در پشت پرده این فاجعه اقتصادی قرار داشت.
یهودیان و فساد در آلمان
یهودیان در دهه بیست قرن گذشته در آلمان فساد بی سابقه ای را ایجاد کردند.
یهودیان در آن سال ها با فریب وحیله بسیاری از خانه ها، هتل ها و کارخانه های آلمانی ها را خریداری کردند.
آنها با انتشار کتاب های غیراخلاقی و تولید فیلم های مبتذل، افکار جوانان و اخلاق و رفتار آنان را به ابتذال کشاندند. عده ی زیادی از معلمانی که دچار فساد اخلاقی بوده و از سطح سواد بالایی برخوردار نبودند، توسط این یهودیان، در مدارس آلمان به کار گماشته شده بودند.
در سال 1922 آلمان در فساد و هرج و مرج غوطه ور بود.
سوال اینجاست که آیا جوامع عربی خلیج فارس و نسل های آینده ما خواهند پذیرفت که طعمه ای برای شکار اسرائیلی ها هستند؟
المسفر در ادامه این مقاله می نویسد، ادعا می کنم که بیشتر حکام جدید کشورهای عربی خلیج فارس هنوز تاریخ ملت ها را مطالعه نکرده و هنوز تاریخ دانان به محافل آنها راه پیدا نکرده اند تا بتوانند از تجارب این تاریخ دانان، استفاده کنند.
تاریخ آمریکا سرشار از حوادث پند آموز و عبرت آمیز است که به یک نمونه از آن می توان اشاره کرد.
در مجلس موسسان که در سال 1789 برای تصویب قانون اساسی آمریکا تشکیل شده بود، « بنجامین فرانکلین» یکی از پدران بنیانگذار ایالات متحده آمریکا، سخنانی را به این شرح ایراد کرد،« آقایان، تصور نکنید که آمریکا با اعلام استقلال، از خطرات نجات یافته است؛ کشور همچنان با خطری بزرگ، برابر با خطر استعمار، مواجه است. این خطر به خاطر افزایش یهودیان در آمریکا ما را تهدید خواهد کرد. یهودیان به مجرد آن که در کشوری متمرکز شوند، سنت ها و اعتقادات مردمان آن کشورها را نابود کرده و با سموم فساد اخلاقی و اباحی گری، روحیه جوانان را از بین می برند.
یهودیان جامعه شما را فاسد خواهند کرد و سنت ها و اخلاق، اقتصاد و آموزش شما را به فساد کشانده و تاریخ کشورتان را تحریف می کنند. آنها (یهودیان) برای رقابت با شهروندان ما و تسلط بر اقتصاد و دارایی های ما، به شیوه های متقلبانه ای متوسل می شوند.
به شما توصیه می کنم که پیش از آن که دیر شود، برای حفظ منافع ملت و نسل های آینده، این ستمکاران کافر از کشور بیرون کنید در غیر این صورت پس از یک قرن؛ شاهد خواهید بود که آنها بیش از آنچه که تصور می کردید، خطرناک هستند ».
مطالب بالا اظهارات فرانکلین است که هنگام تدوین قانون اساسی آمریکا بیان شد؛ این ها سخنان «نلسون ماندلا» قهرمان آزادیبخش آفریقای جنوبی، «جمال عبد الناصر» قهرمان انقلاب 1952 در مصر و یا «فیدل کاسترو» رهبر کوبا و یا « ماوتسی تونگ» از چین نیست.
کلام آخر این که آیا حکام جدید خلیج فارس از خطرات دوستی، تعامل و هرگونه ارتباط با رژیم اسرائیل و ساختار صهیونیستی آن آگاهند؟
قدرت کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نه در نزدیکی به اسرائیل بلکه در اتحاد با یکدیگر و اجرای عدالت و آزادی بیان و برابری نهفته است. آیا این کشورها برای تحقق این اتحاد تلاش می کنند؟
مترجم: محب احمدی
110/135
بیشتر بخوانید :
چرا بسیاری از یهودیان آمریکا نسبت به اسرائیل بی تفاوت و یا حتی دشمن شده اند/ مقاله
قطر: از شورای همکاری خلیج فارس خارج نمیشویم
تاثیر منفی تحریم قطر بر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس