به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سازمان خبرنگاران بدون مرز در بیانیه ای با تاکید بر اینکه حملات رژیم صهیونیستی به مقر رسانهها در نوار غزه جنایت جنگی است، اعلام کرد: رژیم صهیونیستی مقرهای 23 رسانه محلی و بین المللی را در غزه تخریب کرد؛ ارتش اسرائیل مانع از پوشش رسانهای میشود که تاثیر مستقیم و خطرناک بر غیرنظامیان دارد.
در ادامه این بیانیه آمده است: خبرنگاران و و تجهیزات آنها و همراهانشان بر اساس قوانین مربوط به حمایت از غیرنظامیان، مصونیت دارند.
سازمان خبرنگاران بدون مرز پیش از این هم از اسرائیل در سال 2018 به علت هدف قرار دادن عمدی خبرنگاران فلسطینی شکایت کرده بود.
فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران نیز به علت بمباران مقرهای خبرنگاران در نوار غزه، از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت شکایت کرد.
فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران (آیافجی) از شورای امنیت سازمان ملل متحد خواست تا برای جلوگیری از هدف قرار دادن عمدی و سیستماتیک روزنامه نگاران در غزه، اقدامی فوری انجام دهد.
انجمن قلم «پن» شاخه آمریکا که در حوزه ادبیات و آزادی بیان در نیویورک فعالیت می کند، همن روز شنبه با انتشار بیانیه ای به حمله اسرائیل به مقر خبرنگاران در نوار غزه اعتراض و این اقدام را محکوم کرد.
در همین حال، آسوشیتدپرس تحقیقی مستقل درباره حمله اسراییل به مقر این خبرگزاری و نیز شبکه تلویزیونی الجزیره را خواستار شد.
رژیم صهیونیستی روز شنبه در اقدامی جنایتکارانه و برخلاف قوانین بینالمللی و به منظور جلوگیری از پوشش جنایات خود، «برج الجلا» را در غزه که شماری از دفاتر رسانههای بینالمللی در آن استقرار داشتند، هدف قرار داد.
در برج الجلاء دفاتر خبری رسانههای بین المللی از جمله شبکه الجزیره، اسوشیتدپرس و خبرگزاری فرانسه در آن قرار داشتند و اخبار مربوط به غزه را پوشش میدادند.
117
بیشتر بخوانید:
اعتراض انجمن قلم آمریکا به حمله اسرائیل به مقر خبرنگاران در باریکه غزه