دکتر علی اکبر صالحی در گفت و گو با خبرنگار ایران پرس گفت: جنبه ای که در رسانه های جهان همیشه مغفول بوده و کنار گذاشته شده بود، بعد روحانیت انسان و توجه به ضمیر انسان است که باید به زبان گویا برگردانده شود.
وی افزود، رسانه های ما مخاطب های بسیار از جمله کودکان و نوجوانان را دارند که باید آنها را را با بعد درونی و فطرتشان آشنا کنیم و بزرگسالان را نیز به گونه ای دیگر باید با بعد درونیشان اشنا کرد.
صالحی تصریح کرد، جامعه را نیز باید به گونه دیگری با بعد درونیش آشنا کرد که این بعد، مغفول مانده است.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه رسانه ما نمی توانند در ابعاد مختلف با غرب رقابت کنند افزود،آنها در بعد مادیات قدرتمند هستند زیرا شالوده تفکرشان مادی است اما شالوده تفکر ما روحانی- مادی است. ما هردو را لازم داریم.
وی گفت: انسان دو بال سالم می خواهد تا اوج بگیرد، ما هم به مادیات نیاز داریم و هم معنویات. اما بعد معنوی مغفول مانده است. بنده در دهه چهل و پنجاه زمانی که در بیروت بودم، امام موسی صدر که در آنجا حضور داشتند، اقدام به نشر معنویت می کردند، ایشان هیچ گاه به طور مستقیم دین را تبلیغ نمی کردند، شیعه را به طور مستقیم تبلیغ نمی کردند، ایشان مفاهیم مشترک یعنی مفاهیمی را که همه دنیا آن را قبول دارند مانند عدالت، تبلیغ می کردند، ایشان با اشاره به اظهارات فلاسفه بزرگ جهان یعنی دکارت، هگل، افلاطون، سقراط، بقراط ، به جهان می گفت که ما هم همه اینها را به گونه ای دیگر و به زبان خود بیان می کنیم.