بيژن نجفی: سازمان دیده بان حقوق بشر در بیانیه ای تحرکات انجام گرفته برای عضویت مجدد رژیم سعودی در شورای حقوق بشر سازمان ملل را محکوم کرد.

سازمان دیده بان حقوق بشر تاکید کرد: سعودی ها به دلیل حمله به شهروندان یمنی به ویژه ارتکاب جنایت صنعا، صلاحیت و شایستگی عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل را ندارند.

مجمع عمومی سازمان ملل قرار است روز جمعه انتخاباتی در خصوص اعضای شورای حقوق بشر انجام دهد.

گفتنی است رژیم سعودی بیش از یک سال و نیم است که مردم یمن را به خاک و خون کشانده و در جنایت هولناکی که حدود سه هفته پیش در صنعا رخ داد، یک مجلس عزاداری را هدف قرار داد که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از ۷۰۰ نفر شد.

این در حالی است که جنایات آل سعود علیه شهروندان عربستانی نیز ابعاد گسترده تری یافته است و خبرها از کشته شدن یکی دیگر از فعالان عربستانی در زندان های رژیم آل سعود بر اثر شکنجه شدید حکایت دارد.

"علی الاحمد"، مدیر و مؤسس مؤسسۀ امور خلیج فارس در واشنگتن، در صفحۀ توییتر خود نوشت، "حنان الذبیانی" در زندان ذهبان، در 19 کیلومتری شهر جده در غرب عربستان سعودی، کشته شده‌است.

رژیم آل سعود زندان های عربستان را به قتلگاهی برای زندانیان سیاسی تبدیل کرده است.

تشدید فضای خفقان در عربستان و اقدامات رژیم آل سعود در نقض گسترده حقوق شهروندان این کشور، بازتاب های گسترده ای در عرصه بین المللی داشته است.

اقدامات رژیم آل سعود که درسرکوبگری و استبداد هیچ حد و مرزی قائل نیست عملا" عربستان را به یکی از کانون های نقض حقوق شهروندی در عرصه بین المللی تبدیل کرده است.

مخالفان سیاسی در عربستان اعلام کرده اند که نتیجه اقدامات آل سعود محبوس شدن بیش از 30 هزار فعال سیاسی در زندان های مخوف رژیم آل سعود و تبدیل شدن عربستان به زندان شهروندان عربستانی بوده است که این از عمق سیاست پلیسی رژیم سعودی علیه مردم عربستان حکایت دارد.

محافل حقوقی خاطر نشان کرده اند، مسئولان عربستانی از شکنجه به عنوان وسیله‌ای برای ساکت کردن مخالفان استفاده می‌کنند و از طریق رعب و وحشت در صدد هستند فضای خفقان آوری را ایجاد کنند تا هیچ فردی جرأت نکند علنی علیه رژیم آل سعود سخنی بگوید.

در حالی که مجامع حقوقی خواستار رسیدگی و برخورد فوری و جدی مجامع بین المللی با اقدامات ضد انسانی رژیم قرون وسطایی حاکم برعربستان هستند، پیوستن این کشور به شورای حقوق بشر سازمان ملل جهانیان را شوکه کرده است.

این در حالی است که شورای حقوق بشر سازمان ملل همچنان به رغم خواست افکار عمومی، از به تعلیق در آوردن عضویت عربستان در این شورا امتناع می ورزد و این کشور همچنان عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل است.

این درحالی است که هیچ یک از نماد‌های مردمسالاری مانند انتخابات، احزاب سیاسی مختلف، آزادی مطبوعات در عربستان وجود ندارد.

عضویت عربستان در شورای حقوق بشر سازمان ملل و تحرکات برای عضویت مجدد آن در این شورا که نشان دهنده سیاسی کاری شدید و تحریف مفاهیم و معیارهای حقوقی در این نهاد حقوقی سازمان ملل است، بیش از پیش سیاست زدگی در راهبرد بین المللی حقوق بشر را نمایان کرده است.

چنین رفتارهای انفعالی نتیجه ای جز گستاخی حاکمان عربستانی درنقض گسترده ترحقوق بشر نداشته است.