حسینی گفت: طرح بانكداری اسلامی بر اساس تجربه چهل سال گذشته اصلاح شده است و به موجب آن بانك های دولتی و خصوصی منظم تر خواهند شد و به نوعی نظارت بر بانک ها محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سيد محمد حسينی معاون پارلمانی رئيس جمهور در نشست خبری امروز كه در محل باشگاه خبرنگاران جوان برگزار شد، گفت: طرح بانكداری اسلامی، نظارت بيشتر بر بانك ها محسوب می شود.

وی گفت:طرح بانكداری اسلامی بر اساس تجربه چهل سال گذشته اصلاح شده است و به موجب آن بانك های دولتی و خصوصی منظم تر خواهند شد.

سيد محمد حسينی  در پاسخ به سوال خبرنگار ایران پرس، در خصوص طرح بانكداری اسلامی گفت: مبانی شرعی در اين طرح لحاظ و بانك ها كارآمدتر خواهند شد.

وی افزود: اگر درصدد كنترل تورم و نقدينگی هستيم، بايد بانك مركزی مقتدرتر عمل كرده و سياست های بانك مركزی را اجرا كند. اين طرح از سوی نمايندگان ارائه شد و دولت نيز در آن مشاركت كرد و اكنون تفاهم خوبی شكل گرفته است.

حسینی در ادامه گفت: اخيرا اعتراضاتی نسبت به اين طرح نيز مطرح شده است كه لازم است به اين موارد رسيدگی شود و در صورت وارد بودن اعتراض مورد بررسی قرار گيرد.

حسینی افزود: نمايندگان مجلس در تعامل نزديك با دولت و معاون اول رئيس جمهور هستند و ايده های خود را مطرح می كنند.

وی تاكيد كرد:٤٢ لايحه جديد در حوزه اقتصادی توسط دولت به مجلس ارائه شده است.

معاون پارلمانی رئيس جمهور افزود: ٤٩ موافقت نامه و سند در مورد عضويت ايران در شانگهای به زودی ارائه خواهد شد؛ درست است كه عضويت ايران پذيرفته شده اما در سفر بعدی رياست جمهوری به سمرقند اين اسناد ارائه و عضويت ايران قطعی خواهد شد.

حسينی گفت: تا كنون ١٤ سوال در صحن علنی مجلس صورت گرفته و فقط در سه مورد نمايندگان قانع نشدند كه خود بيانگر تعامل خوب و شايسته ميان مردم و دولت است.

حسينی افزود: تمركز دولت در اين روزها براربعين است كه به دستور رئيس جمهور،همه نهادها تمام امكانات خود در اين خصوص را به كار خواهند گرفت.

وی در ادامه نشست گفت:مسائل كشور به برجام گره نخورده است و دولت نشان داد كه در زمان تحريم هم توانمند است و توانست در زمان كرونا واكسن كشور را تامين كند.

معاون پارلمانی رئيس جمهور افزود:دولت معطل مذاكرات نمی ماند؛ در زمينه كشاورزی،اقتصاد و شركت های دانش بنيان فعاليت ها ادامه دارد و گسترش نيز خواهد يافت.

حسينی تاكيد كرد:ما با تحريم در انزوا نخواهيم ماند؛ با ديگر كشورها مبادلات و معاملات خواهيم داشتند و هيچ دليلی برای دادن امتياز اضافی وجود ندارد.

119