پایگاه فلسطینی عرب 48 درگزارشی به قلم «نضال محمد وتد» نوشت: تشکیلات خودگردان فلسطین با اعلام جنگ علیه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و نیز سکوت در برابر جنایتهای رژیم اشغالگر اسرائیل به ویژه پس از رسوایی این تشکیلات درزمینه تعامل با گزارش گلدستون، مشروعیت خود را از دست داد.
دولت تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله در منجلاب «هماهنگی امنیتی» با رژیم اشغالگر اسرائیل افتاده است. هماهنگی امنیتی میان مقامات رژیم اشغالگر اسرائیل و مقامات رام الله اگر نگوئیم به شهادت صدها فلسطینی منجر شده، میتوان گفت که به شهادت دهها فلسطینی منجر شده است.
فلسطینیهایی که نیروهای اشغالگر امکان وقدرت دسترسی به آنان را نداشت، اگر هماهنگی امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین نبود، اشغالگران اسرائیلی نمیتوانستند از فعالیتهای آنان آگاه شوند.
هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم اشغالگر اسرائیل، به زندانی شدن هزاران نفر در زندانهای اسرائیل منجر شده است. روزی نیست که مطبوعات اسرائیلی، بیانیههای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل درباره عملیات یورش و بازداشت گسترده فلسطینی ها را منتشر نکند.
این اظهارات به خاطر متهم کردن تشکیلات خودگردان فلسطین و رئیس این تشکیلات نیست، بلکه توصیف واقعیتی است که ناشی از همکاری میان دو طرف فلسطینی و اسرایئلی در اعمال فشار بر مسکو برای لغو دیداری است که قرار بود میان «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه برگزار شود.
این تقابل منافع میان تشکیلات خودگردان فلسطین و موضع و تلاش کابینه رژیم اشغالگر اسرائیل، بزرگترین دلیل بر درماندگی این تشکیلات و پایان نقش آن از لحاظ اخلاقی و ملی است، افزون بر اینکه، دوره قانونی فعالیت این تشکیلات در نمایندگی ملت فلسطین یا به اصطلاح تمایل آن به حفظ منافع این ملت به اتمام رسیده است.
کسانی که وارد وادی هماهنگی امنیتی با اسرائیل علیه نیروهای مقاومت به نفع دولتی اشغالگر شدهاند که کمترین اصول بینالمللی و حقوق انسانی را رعایت نمیکنند، عجیب نیست که با دشمن اشغالگر علیه جنبش مقاومت ملی وارد ائتلاف سیاسی و همکاری میشوند که این اقدام به نفع ملت فلسطین و کسانی که از این ملت حمایت میکنند، نیست.
مادامیکه تشکیلات خودگردان فلسطین همکاری و هماهنگی امنیتی با رژیم اشغالگر اسرائیل را بر تلاش برای دستیابی به آشتی با جنبش مقاومت ترجیح میدهد، نمیتوان به ملت فلسطین امید آزادی و آزادسازی داد. جنبش مقاومتی که در نتیجه شرایط ناشی از اختلافات داخلی در فلسطین، مسئولیت بیش از دو میلیون فلسطینی تحت محاصره کشنده در باریکه غزه را برعهده دارد.
مترجم: کبری آقایی
بیشتر بخوانید:
عضو ارشد حماس: «محمود عباس» صلاحیت ریاست تشکیلات خودگردان را ندارد
پیامد سیاستهای ضد فلسطینی تشکیلات خودگردان/ تحلیل
اقدامات تشکیلات خودگردان ضد فلسطینیان درسال 2018