ایران پرس: با وجود اینکه اطلاع رسانی از اوضاع غزه بعد از اقدام عمدی رژیم صهیونیستی در قطع کامل اینترنت و هدف قراردادن خبرنگاران تا حدودی مشکل شده است اما برآیند اطلاعات دریافتی حاکی از این است که عملیات زمینی این رژیم علیرغم برخورداری از پشتیبانی هوایی و مشارکت نیروهای امریکایی با شکست مواجه شده است.

رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان همچنان به عنوان هدفی آسان برای تلافی عملیات طوفان الاقصی و جبران شکست های نظامی خود نگاه می کند.

بعد از سه هفته حملات هوایی و توپخانه ای سنگین، ارتش رژیم صهیونیستی شنبه شب با بکارگیری سه لشگر و چند تیپ نظامی سعی کرد از سه محور وارد نوار غزه شود تا اهدافی را که از طریق حملات هوایی نتوانسته است به آن برسد از طریق عملیات زمینی محقق کند.در چند روز گذشته نظامیان صهیونیست به پشتیبانی تانک های این رژیم ۳ بار سعی کرده اند که با ورود به غزه اقدام به اشغال بخشی از این منطقه نمایند که هر سه بار با شکست مواجه شده و با دادن تلفات زیاد ناچار به عقب نشینی شده اند.

همراهی پنج هزار نفر از نیروهای سنتکام امریکا در حمله به غزه

پس از آن، بالگردهای اسرائیلی برای انتقال کشته شدگان و زخمی ها وارد منطقه شدند. گفته می شود پنج هزار نفر از نیروهای سنتکام امریکا نیز ارتش رژیم صهیونیستی را در جریان این عملیات همراهی می کردند.با این حال گزارش های دریافتی حاکی از این است که ارتش اسرائیل نتوانسته به اهداف از پیش طراحی شده دست یابد و در مواردی متحمل تلفات سنگین هم شده و حتی فرمانده یکی از محورهای عملیاتی به اسارت نیروهای مقاومت در امده اند.

اسرائیل در تلاش است نوار غزه را به دو یا سه منطقه تقسیم کند و سپس با قطع ارتباط میان نیروهای مقاومت فلسطین، وارد فاز بعدی جنگ شود.رژیم صهیونیستی در سال 2014 هم قصد اجرای چنین طرحی را داشت اما ناکام ماند و شکست خورد و این در حالی است که توانمندی های مقاومت فلسطین در مقایسه با سال 2014 چندین برابر شده است.

براین اساس، هرچند اغاز عملیات زمینی باعث تاخیر در امدادرسانی به حدود 20 هزار زخمی و مصدوم و بیش از دو میلیون سکنه غیرنظامی غزه می شود اما درعین حال تلفات نظامی رژیم صهیونیستی را نیزافزایش می دهد.تاکنون رژیم صهیونیستی درهیچ جنگی به اندازه عملیات توفان الاقصی تلفات نداده و با توجه به اینکه نتوانسته است شکست تاریخی خود را در عرصه نظامی جبران کند لذا به قتل عمدی غیرنظامیان روی آورده است.

در نتیجه حملات هوایی و توپخانه ای و موشکی ارتش صهیونیستی تاکنون بیش از 7 هزار غیرنظامی فلسطینی شهید و نزدیک به 20 هزار نفر زخمی و نزدیک به دوهزار نفر دیگر مفقود و به احتمال زیاد زیر آوار مانده و ممانعت رژیم صهیونیستی از تامین سوخت ماشین آلات سنگین از نجات این افراد جلوگیری کرده کما اینکه اعمال همین محدودیت ها باعث وقفه در روند امدادرسانی به مجروحان شده و تعداد شهدا را افزایش داده است.

استفاده اسرائیل از بمب های یک تنی و فسفری

رژیم صهیونیستی تاکنون برای گرفتن تلفات بیشتر از فلسطینی ها به اقدامات گسترده ای از قبیل: استفاده از بمب های سنگر شکن سنگین وزن یک تنی و بمب های فسفری و هدف قرار دادن مراکز درمانی همچون درمان گاه ها و بیمارستان ها ومساجد دست زده است و از این طریق کوشیده است غزه را عملا خالی از سکنه کند اما از آن جا که انعکاس این اقدامات جنایتکارانه باعث افزایش فشارهای جهانی شده لذا درآخرین ترفند با هدف قرار دادن تاسیسات زیرزبنایی همچون اینترنت کوشیده است از انعکاس این جنایات جلوگیری کند.

شمار شهدای غزه طی ۲۲ روز حمله رژیم صهیونیستی به بیش از ۸۰۰۰ نفر رسیده است

وزارت بهداشت فلسطین در غزه بامداد یک شنبه اعلام کرد که شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه طی ۲۲ روز بمباران های وحشیانه رژیم صهیونیستی به بیش از ۸۰۰۰ نفر رسیده که حدود نیمی از آنها کودک هستند؛ شمار زخمی‌ها از ۲۰ هزار نفر و تعداد مفقودی‌ها هم از ۲ هزار نفر گذشته است.

در عین حال بیش از یک میلیون از دو میلیون و سیصدهزار سکنه باریکه غزه آواره شده اند. سخنگوی وزارت بهداشت غزه با تأکید بر اینکه اسرائیل اجازه ورود نیازهای بخش درمان به غزه را نمی دهد، اعلام کرد که ضریب اشغال بیمارستان ها به 170 درصد رسیده است. وی افزود که نهادهای پزشکی بدون دارو، تجهیزات پزشکی، سوخت و اقلام ضروری مانده اند و اولویت در حال حاضر ورود کمک های پزشکی به غزه است تا کادر درمان بتوانند به کار خود ادامه دهند.

همچنین به گفته مسئولان بهداشتی، آوارگان در نوار غزه دسترسی به آب سالم ندارند و در شرایط بهداشتی بسیار وحشتناکی میان ازدحام بالای جمعیت به‌سر می‌برند و درد و رنج انواع بیماری‌های واگیردار و عفونی به مصیبت‌های دیگرشان همچون از دست دادن خانواده و عزیزان و ویرانی منازلشان اضافه شده است.

براین اساس هنوزهیچ چشم اندازی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دیده نمی شود و توقف حملات و امدادرسانی به زخمی ها ، نجات زیر آوارمانده ها، دفن شهدا و رساندن آب و غذا به بازماندگان و همچنان اولویت اول در ارتباط با جنگ تحملیلی علیه غزه است.

نویسنده: احمد کاظم زاده

 112

بیشتر بخوانید:

نسل‌کشی آشکار فلسطینیان در غزه

خیزش سرخ استانبول در حمایت از مردم فلسطین

موج ‌جهانی حمایت مردمی از مردم مظلوم غزه

درخواست امارات برای برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره غزه