سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد، اکنون بیش از 41 میلیون انسان با ناامنی غذایی در سطح اضطراری رو برو هستند و در معرض خطر سقوط در گرداب گرسنگی یا قحطی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «رین پالسن» مدیر بخش امور اضطراری و تاب آوری فائو در نشست بلندپایه پیرامون اقدام‌های انساندوستانه پیشگیرانه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، خواستار افزایش تمرکز بر مهار بحران های غذایی پیش از اوج گیری آنها شد.

پالسن افزود: ما در برابر شدت و پیچیدگی فزاینده این بحران‌ها، نمی توانیم به وابستگی به همان راهبردهایی که تاکنون استفاده می کردیم، ادامه دهیم و باید آن راهبردها را نوسازی کرده و با هوشمندی و کارآیی بیشتر بر آنها سرمایه گذاری کنیم.

در همین حال، کارشناسان سازمان ملل متحد هشدار داده‌اند، همزمان با همه‌گیری بیماری «کووید- 19»، سال 2020 بدترین سال از نظر قحطی در یمن بوده و میلیون‌ها نفر در این کشور فقیر و جنگ‌زده در آستانه گرسنگی قرار دارند.

افزایش بهای غذا، از دلایل تشدید گرسنگی در یمن است و سازمان غذا و کشاوزی سازمان ملل (فائو) اعلام کرد: هزینه مواد غذایی همچون آرد فقط از سال گذشته تاکنون در یمن به میزان 40 درصد افزایش یافته و این درحالی است که هزینه مواد غذایی دیگر به طور کلی از زمان جنگ در این کشور سه برابر شده است.

عربستان با حمایت آمریکا، امارات و چند کشور دیگر از مارس 2015 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور  کرده است. جنگ‌افروزی عربستان و متحدانش در یمن تاکنون به کشته شدن بیش از هفده هزار یمنی، زخمی شدن ده‌ها هزار نفر و آوارگی میلیون‌ها یمنی منجر شده است.

تجاوز نظامی عربستان همچنین کشور فقیر یمن را با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه کرده است.

117

بیشتر بخوانید:

هشدار «فائو» در مورد بحران امنیت غذایی در جهان با گسترش ویروس کرونا