کمیته امور اسیران و آزادگان فلسطینی، رژیم صهیونیستی را به وضع قوانین نژادپرستانه ظالمانه علیه اسیران فلسطینی متهم کرد.

به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری قدس، «عیسی قراقع» رییس کمیته امور اسیران و آزادگان فلسطینی روز جمعه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد؛ رژیم صهیونیستی از سال 2015 تاکنون، با افزایش تصویب قوانین نژادپرستانه و تلافی جویانه ای که کِنِسِت (پارلمان) این رژیم علیه اسیران وضع می کند، حملات قانونی ضد این اسیران را افزایش داده که اعتصاب غذای اسیران فلسطینی در«روز اسیر» (هفدهم آوریل) نیز واکنشی به این حملات است.

قراقع تصریح کرد، از سال 2015 تا کنون بیش از 120 پیش نویس قانونی علیه اسیران فلسطینی ارائه شده است که بیش از 30 مورد آنها برای تصویب وارد مراحل قانونی شده و پیش نویس 13 قانون ضد اسیران نیز به کنست ارائه شده است که بخش زیادی از آن ها تصویب شده اند.

کنست رژیم صهیونیستی از سال 2015 تا کنون سیزده قانون علیه اسیران فلسطینی تصویب کرده است؛

قانون تغذیه اجباری اسیرانی که اعتصاب غذا کرده اند

قانون تشدید احکام علیه کودکان فلسطینی که به سمت صهیونیست ها سنگ پرانی می کنند 

قانون محاکمه کودکان فلسطینی کمتر از 14 سال 

قانون بازرسی بدنی حتی برای کسانی که مشکوک نیستند 

قانون معاف بودن سازمان جاسوسی اسرائیل از تشکیل پرونده برای تحقیقات خود 

اجرای قانون کیفری اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین به نفع شهرک نشینان صهیونیست 

قانون اعدام اسیران 

قانون مقابله با تروریسم 

قانون تایید احکام دادگاه های نظامی اسرائیل ازسوی دادگاه های مدنی این رژیم 

قانون محرومیت اسیران از تحصیل و قانون بلوکه شدن بخشی از درآمدهای مالی تشکیلات خودگردان فلسطین، از جمله این قوانین است.

ازسوی دیگر منابع فلسطینی اعلام کردند؛ نیروهای سرکوبگر اداره زندان های اسرائیل، ظهر روز جمعه به اسیران فلسطینی بند 10 زندان صحرایی نفحه در جنوب فلسطین اشغالی یورش بردند.

«اشرف حنایشه» نماینده اسیران بند 10 زندان نفحه، در بیانیه ای که به خارج از زندان درز پیدا کرده است، اعلام کرد، هدف اصلی این حمله، «ناصر صلاح» اسیر فلسطینی و خطیب جمعه بوده که به حبس ابد محکوم شده است.

بر اساس این بیانیه نیروهای صهیونیستی پس از حمله به این خطیب جمعه و ضرب و جرح وی به بهانه تحریک اسیران برای پیوستن به اعتصاب غذای اسرای فلسطینی که از روز هفدهم آوریل آغاز شده، این اسیر فلسطینی را به سلول انفرادی منتقل کردند.

هفدهم آوریل سال 1971 ، نخستین اسیر فلسطینی از زندان های رژیم صهیونیستی آزاد شد و پس از آن این روز به عنوان روز اسیر فلسطینی نامگذاری شد.

فلسطینیان هر ساله به مناسبت روز اسیر فلسطینی مصادف با هفدهم آوریل، در اعتراض به تعرضات رژیم صهیونیستی ضد اسیران فلسطینی، اعتصاب غذا می کنند.

بر اساس آمار سازمان های حقوقی فلسطینی، حدود هفت هزار فلسطینی بدون رعایت قوانین و قواعد بین المللی در 22 زندان اسرائیل در اسارت به سر می برند که از این تعداد، 300 نفر کودک و 62 نفر نیز زن و دختر هستند. 125/110

بیشتر بخوانید:

تجمع اعتراضی زنان غزه در حمایت از اسیران زن فلسطینی

تاکید بر ضرورت حمایت بین المللی از اسیران فلسطینی دربند زندان های اسرائیل