به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری قدس، مجلس ملی تونس فصل 16 قانون مقابله با خشونت علیه زنان را در رابطه با ایجاد مزاحمت و آزار زنان در اماکن عمومی، تصویب کرد.
بر اساس این قانون، کسانی که در اماکن عمومی تونس برای زنان مزاحمت عملی و یا کلامی ایجاد کرده و همچنین با ایما و اشاره، آنها را مورد آزاد و اذیت قرار دهند، به سه ماه زندان و 500 دینار (حدود 200 دلار) جریمه محکوم خواهند شد.
کمیته امور زنان، خانواده، کودکان، جوانان و افراد مسن تونس روز دوشنبه جلسه ای را به ارائه توصیه هایی درباره پیش نویس قانون 60 سال 2016 درباره مقابله با خشونت علیه زنان، اختصاص داد.
پس از تدوین قانون احوال شخصیه کشور تونس در۱۹۵۸ تحت عنوان مجله الاحوال الشخصیه و تعدیل آن در ۱۹۹۳، این کشور به یکی از مهم ترین کشورهای عربی پیشتاز در زمینه حمایت از حقوق زنان مبدل شد.
حسن رفتار پدر، برادر و همسر با زنان، حق برخورداری از آموزش، دریافت نفقه حتی پس از طلاق، حق الارث بر اساس شرع اسلام، بیان نظر و مشارکت در تصمیم گیری های خانواده، از جمله حقوقی است که این قانون برای زنان تونسی در نظر گرفته شده بود.
بر اساس فصل 18 مجله الاحوال الشخصیه تونس، تعدد زوجات در تونس ممنوع بوده و حق انتخاب همسر، یکی از حقوق زنان است و مردان فقط در محضر دادگاه می توانند همسران خود را طلاق دهند. 125/112
بیشتر بخوانید:
بازگشت بی ثباتی اجتماعی به تونس/ تحلیل