«صباح الصافی» رئیس سازمان جهانی دفاع از قربانیان تروریسم روز یکشنبه در این بیانیه اعلام کرد، ما اقدامات تروریستی که نیروهای پلیس ایران را هدف قرار می دهد و دارای رنگ و بوی داعشی است، محکوم می کنیم.
در این بیانیه آمده است: سازمان جهانی دفاع از قربانیان تروریسم از دولت ایران میخواهد که - تحت شعار تا کی ما را بکشند و ما سکوت کنیم - تعقیب داعش و دولت های مجرم و گروههای فاسدی را که از داعش حمایت می کنند، در دستور کار قرار دهد زیرا هدف این دولت های مجرم و گروههای فاسد، کشتار، خرابکاری و اقدام علیه ملت ها با وسائل مختلف است.
این بیانیه پس از آن منتشر شده است که ۴ آبان 1401 فردی مسلح با حمله به حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) در شیراز، زائران را به رگبار بست؛ این حمله تروریستی که از سوی داعش برنامه ریزی شده بود، ۱۳ شهید و ۳۰ مجروح در پی داشت. ۱۲ آبان نیز بر اثر اقدام مسلحانه و سازماندهی شده در استان البرز ایران یک بسیجی مدافع امنیت شهید و حداقل ۱۰ مامور نیروی انتظامی مجروح شدند.
البته جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز شاهد چنین حملات تروریستی به دست داعشی ها بوده است؛ حمله تروریستی با چاقو به حرم مطهر رضوی توسط عبداللطیف مرادی در اوایل سال جاری (1401) ، حمله تروریستهای تکفیری داعش به حرم امام خمینی(ره) و مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۶ و انفجار حرم امام رضا(ع) در سال ۱۳۷۳ که جان بسیاری را گرفت، نمونه هایی از تاریخ حملات تروریست های تکفیری و داعشی در ایران است.
بر اساس ارزیابی نهادهای اطلاعاتی ایران، طراحان عملیات تروریستی در حرم شاهچراغ قصد داشتند تا در چند نقطه دیگر کشور عملیات تروریستی و انفجار انجام دهند که با شناسایی همه افراد، عملیات آنها خنثی و در عین حال مشخص شد که تروریست ها برخی ناآرامی های کنونی در ایران را فرصتی برای تکرار جنایات خود یافتند که این در راستای اهداف دشمنان از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار دارد.
واضح است که آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی مرتجعین منطقه در سال های اخیر همواره در صدد حمایت از تروریست ها در ایران و منطقه بوده اند؛ آموزش نظامی عناصر تروریستی، ارسال تسلیحات، محموله های سلاح سبک و نیمه سنگین و ارسال تجهیزات ارتباطی به مناطق تحت کنترل داعش تنها گوشه ای از این حمایت ها است.
بنابراین آمریکا و رژیم صهیونیستی که در سال های اخیر از حامیان اصلی ایجاد ناآرامی و خشونت خیابانی در ایران محسوب می شوند؛ در تحولات و ناآرامی های چند هفته اخیر نیز از طریق حمایت از تروریست ها و همچنین دامن زدن به اغتشاشات ، نقش داشته اند؛ مستندات دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی ایران نیز نشان می دهد برگزاری دورههای آموزشی و تأثیرگذاری بر اقشار مختلف مردم ، از جمله اقدامات اخیر آمریکا و حامیان غربی و منطقه ای آن برای ایجاد ناآرامی و آشوب در ایران بوده است .
واقعیت این است که دولت های غربی مدعی مبارزه با تروریسم اگرچه خود را منادی بسیاری از ارزش های انسانی می دانند اما وجود معیارهای دوگانه در بسیاری از حوزه ها از جمله تروریسم، به بخش جدایی ناپذیر از رویه متناقض آنها تبدیل شده است.
این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از کشورهای قربانی تروریسم و پیشگام مبارزه با گروههای تروریستی در منطقه، همچنان مصمم به تداوم تلاش های خود در مبارزه با تروریسم است و حملات تروریستی اخیر در کشور را در امتداد تحرکات خشونت طلبانهای می داند که آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و مرتجع منطقه محرک آن هستند.
نویسنده: حسن عقیقی سلماسی
112
بیشتر بخوانید:
اطلاعیه جدید وزارت اطلاعات درباره فاجعه تروریستی حرم شاهچراغ