مسئولان بلغارستانی رسما" به همسر "عمر نایف"، مبارز فلسطینی که اخیرا در داخل سفارت فلسطین در بلغارستان ترور شد، ابلاغ کردند تحقیقات در خصوص پرونده نایف به پایان رسیده و پرونده وی بر این اساس که نایف خودکشی کرده، بسته شده است.

رانیا نایف، همسر عمر نایف زاید، یکی از رهبران مبارز جبهه خلق آزادی فلسطین اعلام کرد که این تصمیم به وی به صورت شفاهی ابلاغ شده و هیچگونه  اسناد یا شواهدی که خودکشی همسرش را ثابت کند، به وی تحویل داده نشده است.

رانیا نایف این مساله را خاطر نشان  و تاکید کرد که اعتمادی به مسئولان بلغارستانی ندارد و آن‌ها می‌خواهند بر جنایت و ترور سرپوش بگذارند و عاملان قتل عمر را که برای حفاظت از خودش در قبال تحویل وی به مسئولان اسرائیلی به این سفارت خانه پناه برده بود، مخفی نگه دارند.

عمر نایف زاید در سال ۱۹۸۶ به بهانه مشارکت در  یک عملیات ضد صهیونیستی در قالب یک تیم عملیاتی بازداشت شده بود، اما سال ۱۹۹۰ توانست از زندان‌های صهیونیستی فرار کند و روانه خارج شود.

وی در بلغارستان زندگی می‌کرد و پس از ازدواج صاحب سه فرزند شده بود. اما رژیم صهیونیستی  اخیرا " خواستار بازداشت نایف توسط مراجع امنیتی بلغارستان و تحویل وی به این رژیم شده بود و از همین رو، وی از دو ماه قبل به سفارت فلسطین پناهنده شده بود که  اخیرا"  خبر ترور وی به منتشر شد.

نحوه مشکوک رسیدگی به پرونده ترور عمر نایف و غیر شفاف عمل کردن پلیس و مقامات قضایی بلغارستان  گمانه زنی ها را درمورد اینکه  بلغارستان در تلاش بوده است که موضوع ترور عمر نایف را خود کشی جلوه دهد، تقویت کرده است.  

این درحالی است که تمامی شواهد و اسناد مبنی بر غیرمنطقی بودن خودکشی و وجود شواهد آشکاری مبنی بر اینکه  قتل در سفارت خانه صورت گرفته است، بیانگر آن است که عمر نایف ، مبارز فلسطینی خودکشی نکرده است و هدف یک اقدام تروریستی قرار گرفته است.

استفاده از ترور به عنوان ابزاری در سیاست خارجی اسراییل  موضوعی عادی و روزمره در این رژیم مبتنی بر تروریسم دولتی محسوب می شود. تحرکات رژیم صهیونیستی به کمک دولتهای غربی جهت  سرپوش گذاشتن بر اقدام رژیم صهیونیستی درحالی است که افشای اقدام اخیر این رژیم  در ترور یک مهندس تونسی  نیز موجی از واکنشها و محکومیتها را در پی داشته است. 

محمد الزواری مهندس تونسی  به دلیل  کمک به مبارزان فلسطینی برای ساخت هواپیماهای بدون سرنشین ( پهپاد ) هدف ترور سازمان تروریستی جاسوسی اسرائیل ( موساد ) در تونس قرار گرفت.

وزارت  کشور تونس در این زمینه تصریح کرده است که عملیات ترور محمد الزواری توسط افرادی در خارج از تونس برنامه‌ ریزی شده بود.  

این درحالی است که  احضار سفیر آلمان در تونس در پی مطرح شدن احتمالاتی در خصوص همکاری برلین در اقدامات تروریستی اسرائیل در تونس نیزبیش از پیش توجهات را به همکاریهای غرب با اسرائیل در زمینه های تروریستی معطوف کرد. 

تاریخ رژیم اسرائیل مملو از اقدامات تروریستی است. سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی "موساد" طی 3 دهه گذشته 14 عملیات ترور علیه مقامات و رهبران فلسطینی انجام داده و 16 شخصیت فلسطینی  را در11 کشورعربی وغیرعربی به شهادت رسانده است.

رژیم صهیونیستی به منظورمخفی نگاهداشتن  نقش موساد دراین  ترورها،  چندین بار از پاسپورت های جعلی دیگر کشورها استفاده کرده است. این درحالی است که اخبار منتشر شده از هماهنگی  بین  برخی سازمانهای امنیتی  با تشکیلات  جاسوسی و تروریستی رژیم صهیونیستی حکایت دارد.

این موضوع باعث شده است که اسراییل  با فراغ آسوده  اقدامات تروریستی خود جهت حذف فیزیکی رهبران و مبارزان فلسطینی  را تداوم بخشد. ترور عمر نایف در بلغارستان نیز لایه های پنهانی دارد که شاید درآینده  اسناد بیشتری دراین باره منتشر شود.