ایرانیان مقیم پایتخت پاکستان همگام با شیعیان و محبین اهل بیت (ع) در شهرهای مختلف این کشور، به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها با برپایی مجلس عزاداری اشک ماتم ریخته و به سوگ نشستند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس از اسلام آباد، مراسم عزاداری ایام فاطمیه و‌ شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور جمعی از اعضای نهادهای ایرانی، کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران و خانواده‌های ایرانی مقیم اسلام‌آباد در فضایی معنوی برگزار شد.

«مجید مشکی» رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در سخنانی به بیان فضایل حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها پرداخت.

وی با اشاره به نقش ایشان در پاسداری از ارزش‌های اسلامی و دفاع از ولایت بر اهمیت الگوگیری از سیره و رفتار آن حضرت تأکید کرد.

این مراسم معنوی که با ذکر مصائب آن بانوی بزرگوار اشک ماتم را بر چشمان حاضران جاری کرد با مداحی مداحان اهل بیت و سینه‌ زنی عاشقان حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌ علیها همراه شد.

همزمان با ایرانیان مقیم اسلام آباد و سایر شهرهای پاکستان، میلیون ها نفر از عاشقان و ارادتمندان به اهل بیت در این کشور با حضور در مساجد، حسینیه ها، اماکن مذهبی و دسته های عزاداری آیین عزاداری ایام فاطمیه را به جای آورده و برای شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) سوگواری کردند.

نشست علمی و مراسم عزاداری در لاهور؛ بررسی ابعاد شخصیتی حضرت زهرا (س)

در خبری دیگر به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) بانوی بزرگ اسلام، مراسم عزاداری و نشست علمی با عنوان «حضرت زهرا (س) الگوی زن مسلمان» در شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمعی از دیپلمات‌های ایرانی مقیم لاهور، علما، مسئولان فرهنگی، بانوان و شخصیت‌های برجسته مذهبی و سیاسی به میزبانی خانه فرهنگ ایران در لاهور برگزار شد، سخنرانان به تبیین جایگاه والای حضرت زهرا (س) و ابعاد مختلف شخصیت ایشان پرداختند.

«اصغر مسعودی» مسئول خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در لاهور در سخنرانی خود به مقام بلند حضرت زهرا (س) نزد پروردگار اشاره کرد و ایشان را الگویی بی‌نظیر برای زنان و مردان معرفی کرد.

وی اظهار داشت: "فاطمه زهرا سلام الله علیها در همه ابعاد گوناگون زن بودن نمونه است؛ از دختر، همسر و مادر گرفته تا زن مسئول در برابر جامعه."

«علامه سید علیرضا نقوی» نیز با تأکید بر اهمیت پیروی از سیره حضرت زهرا (س) گفت: ایشان نماد شجاعت، استقامت، و ایثار در برابر ظلم بودند و پیروان حقیقی ایشان هرگز در برابر ظلم سکوت نمی‌کنند.

سخنرانان دیگر از جمله «رباب رضوی»، «ثمینه سعید» و «معصومه محمود» نیز بر اهمیت شناخت آموزه‌های حضرت زهرا (س) برای حل مسائل اجتماعی و تقویت بنیان خانواده تأکید کردند. در پایان این مراسم حضار با مداحی و سینه زنی در غم شهادت بانوی دوعالم اشک ماتم ریختند.

117