خشم و تنفر مسلمانان جهان از جنایات دولت میانمار در پاکسازی نژادی و نسل کشی مسلمانان روهینگیا در استان راخین همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایران پرس، میلیون ها نفر از مردم پاکستان روز گذشته پس از مراسم نماز جمعه در شهرهای مختلف این کشور در اعتراض به خصومت و فاجعه ضد بشری در میانمار، با برپایی تظاهرات، نفرت و انزجار خود را از نسل کشی مسلمانان در میانمار ابراز داشتند.

هزاران نفر از مسلمانان هند نیز در دهلی نو در اعتراض به کشتار مسلمانان روهینگیا در حملات ارتش میانمار تظاهرات کردند. 

شرکت کنندگان در این تظاهرات در حالیکه شعارهایی علیه «آنگ سان سوچی» وزیر امور خارجه و مشاور عالی دولت میانمار می دانند، سکوت وی در برابر نسل کشی مسلمانان رو هینگیا توسط  دولت این کشور  را محکوم کردند.

همچنین دهها هزار نفر از مردم ایران در سراسر این کشور، فاجعه میانمار را مصداق بارز تناقض رفتار کشورهای مدعی حقوق بشر دانستند.

 تظاهر کنندگان دیروز پس ازاقامه نماز جمعه در سراسر ایران اسلامی از جمله تهران ضمن محکوم کردن جنایات دولت میانمار در پاکسازی نژادی و نسل کشی مسلمانان روهینگیا، اعلام کردند، کشتار مسلمانان میانمار، سکوت سازمان ملل و مدعیان حقوق بشری ماهیت دروغین آنها را آشکار کرد.

هزاران نفر از مردم کابل هم با ابراز همبستگی و همدردی با مسلمانان مظلوم روهینگیا با برگزاری تظاهرات و دادن شعارهای مرگ بر دولت میانمار، خشم و تنفر خود را از جنایات ارتش این کشور ضد مسلمانان روهینگیا اعلام کردند.

هزاران نفر از مردم اندونزی هم با برپایی تظاهرات در جاکارتا پایتخت، سرکوب مسلمانان روهینگیایی را محکوم کردند و پایان  خشونت ها و شکنجه مسلمانان در میانمار را خواستار شدند.

مسلمانان مالزی، ترکیه و کشمیر تحت کنترل هند هم در چند روز گذشته با برگزاری تظاهراتی حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی در نسل کشی مسلمانان روهینگیا را محکوم کردند.

نقض حقوق بشر علیه مسلمانان روهینگیا

سازمان ملل شمار مسلمانانی که به دلیل خشونت در میانمار مجبور به فرار به بنگلادش شده اند حدود 400 هزار نفر اعلام کرده است.

به گفته دولت بنگلادش، میانمار از سه روز پیش بخشی از مرزهای خود با این کشور را برای جلوگیری از بازگشت مسلمانان روهینگیا که از خشونت های اخیر در میانمار به بنگلادش گریخته اند، مین گذاری کرده است.

بسیاری از مسلمانان روهینگیایی برای رهایی از سرکوب خونین از سوی ارتشِ میانمار به بنگلادش گریخته اند و در شرایط اسف باری در اردوگاه های پناهندگان در منطقه «کاکس بازار» که هم مرز با استان راخین است، زندگی می کنند.

دولت میانمار حق شهروندی مسلمانان روهینگیا را به رسمیت نمی شناسد و ادعا می کند این افراد مسلمانان مهاجری هستند که از بنگلادش به میانمار آمده اند.

استان راخین، در غرب میانمار، محل اصلی زندگی مسلمانان روهینگیا است و از زمان استقلال این کشور درسال 1948، بودائیان افراطی و نیروهای ارتش میانمار به شکلی سازمان یافته و هدفمند آن‌ها را سرکوب می‌کنند.

براساس آمارهای اعلام شده از 25 اوت بیش از شش هزار نفر از مسلمانان روهینگیا توسط بودائیهای افراطی و نظامیان میانمار کشته و هشت هزار نفر زخمی شده اند.

استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است.116/112

بیشتر بخوانید:

مردم اندونزی در محکومیت سرکوب مسلمانان روهینگیا تظاهرات کردند

محکومیت نسل کشی مسلمانان روهینگیا در افغانستان / ویدئو

درخواست برندگان نوبل صلح برای دفاع از مسلمانان روهینگیا