به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه ایران امروز چهارشنبه در نشست خبری درباره حکم بدوی اعدام برای جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر اظهار کرد، جمشید شارمهد با راهاندازی گروهک تروریستی مورد حمایت سرویسهای جاسوسی آمریکا، بریتانیا و آلمان در دهها طرح ضد امنیتی به عاملیت، طراحی و هدایت اقدامات تروریستی پرداخته است البته بسیاری از طرح های او ناکام ماند.
ستایشی افزود، بنا به اقاریر صریح سرکرده گروهک تندر در سیر مراحل دادرسی و باتوجه به اسناد غیرقابل تردید، او عامدانه و عالمانه با هدف ایجاد وحشت و رعب درصدد خونریزی بیشتر و اقدامات وحشیانه بوده است.
«جمشید شارمهد» سرکرده گروه تروریستی تندر است که در دو دهه گذشته فعالیت خود را تحت عنوان انجمن پادشاهی ایران در راستای منافع رژیم پهلوی آغاز کرد و با رویکرد توهین به مقدسات و انجام حملات تروریستی، جنایاتی را ضد مردم ایران انجام داد.
گروه تروریستی تندر علاوه بر عملیات انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز ایران در سال 2008 که به شهادت 14 شهروند ایرانی و مجروح شدن 300 نفر دیگر منجر شد، در سالهای اخیر نیز قصد اجرای چند عملیات تروریستی از جمله منفجر کردن سد در شیراز و انفجار بمبهای سیانوری در نمایشگاه کتاب تهران را داشت که با تسلط اطلاعاتی نیروهای امنیتی ایران ناکام ماند.
این گروه تروریستی همچنین در ترور شهید «مسعود علیمحمدی» از دانشمندان صنعت هستهای ایران نیز نقش داشته است.
جمشید شارمهد در زمان انجام حملات تروریستی در ایران در فیلمی عنوان میکند که «ما خجالت نمیکشیم کسی را بکشیم مگر انفجار شیراز را انکار کردیم ما ترور میکنیم وحشت ایجاد میکنیم.»
پس از دستگیری شارمهد و صدور کیفرخواست، رسیدگی به این پرونده در هفت جلسه با حضور متهم و وکیل وی و شکات و خانواده شهدای ترور به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.
متهم در مراحل مختلف رسیدگی به پرونده، مسئولیت تمام اقدامات تروریستی گروهک تروریستی تندر را برعهده گرفته و برتاثیرگذاری خود بر مجریان و عوامل اقدامات تروریستی که به شهادت و زخمی شدن ده ها تن از شهروندان ایران منجر شده اذعان داشته است.
پس از بررسی کامل پرونده، مستندات و قرائن موجود و اخذ دفاعیات متهم و وکیل وی، براساس رای دادگاه اقدامات جمشید شارمهد به طور گسترده موجب اخلال شدید در نظم عمومی و از مصادیق افساد فیالارض بوده و بزهکاری متهم محرز و مسلم تشخیص داده و به اعدام محکوم شد.
گفتنی است، این حکم قابل فرجام خواهی در دیوان عالی ایران است.
115