رئیس جمهور مستعفی بولیوی روز چهارشنبه در یک نشست خبری در مکزیکو سیتی گفت: آمریکا مایل نیست وی به کشورش بازگردد.

به گزارش ایران پرس،  "اوو مورالس در این نشست خبری همچنین از جامعه جهانی خواست تا برای متوقف کردن نسل کشی در کشورش وارد عمل شود.

میشل باچله" Michelle Bachelet کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، روز شنبه با اشاره به درگیری نیروهای امنیتی بولیوی با طرفداران "اوو مورالس" رئیس جمهور مستعفی این کشور که به کشته شدن دستکم 8 معترض منجر شد اعلام کرده بود، خشونت‌ها در بولیوی می‌تواند از کنترل خارج شود.

"اوو مورالس"  یکشنبه شب 10 نوامبر به منظور برقراری امنیت و آرامش در کشورش از سمت خود کناره گیری کرد.

"مورالس"  در یک سخنرانی ضمن اعلام استعفای خود، از مخالفان دولت برای ایجاد اغتشاش و ناامنی در بولیوی شدیدا انتقاد کرد. 

مورالس در انتخابات اخیر ریاست جمهوری بولیوی موفق شده بود رقیب غرب گرای خود "کارلوس مسا" Carlos Mesa را شکست دهد؛ با این حال، مخالفان نتیجه انتخابات را به دلیل ادعای تخلفات نپذیرفتند و طی چند روز گذشته خیابان‌های این کشور را عرصه اعتراضات و اغتشاشات خود کرده‌اند.

مورالس سه شنبه 12 نوامبر  در پی خطر جانی ناشی از تهدیدها و اقدامات خشونت بار کودتاگران، با دریافت پناهندگی از مکزیک، به این کشور رفت.

پس از استعفای "مورالس" که با کودتای آرام ارتش صورت گرفت، "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا به تهدید سایر سران و دولت های چپگرای آمریکای لاتین پرداخت و وعده سرنگونی آنها را داد.

سیاست های ضد استعماری و ضد امپریالیستی رهبران چپگرای آمریکای لاتین از جمله "مورالس" سبب شده است، کشورهای چپگرای این منطقه تحت فشارهای آشکار و نهان آمریکا قرار بگیرند.

117

افشای طرح جدید مخالفان ونزوئلا برای براندازی دولت/ تحلیل

ادامه بحران در بولیوی؛ هشدار سازمان ملل متحد/تحلیل

انتقاد مورالس از اعمال خشونت پلیس بولیوی علیه مردم