به گزارش ایران پرس، "سید عباس موسوی" روز جمعه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اطمینان دارد اینگونه بیانیه ها نظر واقعی و دیدگاه همه اعضا نیست، گفت: عربستان از فرصت ماه مبارک رمضان و مکان مقدس مکه مکرمه استفاده سیاسی و ابزاری کرده تا اتهاماتی را از زبان برخی شرکت کنندگان در این اجلاس متوجه ایران اسلامی کند و به جای استفاده از فرصت روز جهانی قدس و بهرهگیری از این روز و نشست سران کشورهای اسلامی و عربی برای طرح و پیگیری حقوق مردم فلسطین و مساله قدس شریف، با رویکردی اشتباه، به مسیر ایجاد اختلاف در بین کشورهای اسلامی و منطقه که خواست رژیم صهیونیستی است، ادامه داده است.
"موسوی" افزود ما، تلاش عربستان برای بسیج آرای کشورهای همسایه و عربی را ادامه فرایند بی سرانجامی می دانیم که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران طی می کنند.
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در پایان ابراز امیدواری کرد ضعف عربستان سعودی در حمایت از آرمان فلسطین و رویکرد اشتباه برخی کشورهای اسلامی منطقه، در نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در مکه جبران شود و اجازه ندهند مساله فلسطین و قدس شریف تحت الشعاع اینگونه سیاست های تفرقه افکنانه و اشتباهات راهبردی قرار گیرد؛ چرا که هدف دیرینه رژیم صهیونیستی این است کشورهای اسلامی و عربی از دشمن اصلی و مشترک خود غافل و به خود مشغول شوند.
عربستان سعودی روز پنجشنبه دو نشست شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب را برگزار کرد و امروز جمعه نیز میزبان نشست سران سازمان همکاری اسلامی با امید به اجماع سازی علیه ایران است.
شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب بامداد جمعه در پایان نشست سران این شورا و نشست اضطراری این اتحادیه در مکه مکرمه در بیانیه هایی اتهام های واهی علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار و ایران را به دخالت در امور کشورهای منطقه متهم کردند.
تکرار اتهامات موهوم علیه جمهوری اسلامی ایران در این نشست ها در حالی صورت گرفت که "محمد جواد ظریف" وزیر خارجه کشورمان یکشنبه گذشته در کنفرانس خبری مشترک با وزیر خارجه عراق در بغداد گفت: جمهوری اسلامی خواستار ایجاد روابط متوازن با همسایگان خود در خلیج فارس است و به همین منظور پیشنهاد امضای یک پیمان عدم تجاوز به این کشورها را داده است.
بخش اعظمی از دولتهای منطقه و جهان خواستار حفظ ثبات و آرامش و جلوگیری از ناامنی فراگیر در خلیج فارس هستند. اجرایی شدن این پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران میتواند باب کاربرد مذاکره و دیپلماسی در حل اختلافات کنونی میان کشورهای منطقه را باز کند.
در همین رابطه، جمهوری اسلامی بارها اتهامات مطرح شده از سوی برخی رژیم های دست نشانده مانند عربستان را به شدت رد و مواضع کشورمان را به طور قاطع تبیین کرده است.
«جمهوری اسلامی ایران اتهامات وارده را مردود دانسته و ابراز امیدواری کرده است این نشستها موجب تقویت وحدت امت اسلامی گردد. ایران همچنین همواره خواستار تمرکز این کشورها بر موضوع اصلی و دارای اولویت جهان اسلام یعنی مساله فلسطین بوده است.»
117
بیشتر بخوانید:
بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و تکرار اتهام های نخ نما علیه ایران
مخالفت عراق با بیانیه ضد ایرانی نشست سران اتحادیه عرب