دشمنان نظام جمهوری اسلامی به خصوص دولت آمریکا در سالهای گذشته همواره بر روی میز بودن گزینه نظامی علیه ایران تأکید میکردند، اما با ارتقا قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران و آگاهی و باور دشمن به این قدرت بازدارندگی، استفاده از شیوههای نرم در دستور کار قرار گرفت و تلاش کردند تا با اجرای دو راهبرد «نافرمانی مدنی» و «نبرد رسانهای» جامعه ایران را به سمت آشوب و اغتشاش هدایت کنند.
اقدام هماهنگ، هدفمند و سریع رسانههای معاند در اغتشاشهای اخیر بیانگر این موضوع است که یک اتاق فکر هوشمند و قوی همه آنها را مدیریت میکند که این اتاق فکر، چیزی جز سازمانهای اطلاعاتی غرب نمیتواند باشد.
در واقع، به دنبال شکست کشورهای غربی و آمریکاییها در راهبرد «فشار حداکثری» علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران، آنها به پیادهسازی جنگ ترکیبی که شامل تهدید نظامی، جنگ اقتصادی با استفاده از ابزار تحریم، جنگ دیپلماسی با ابزار مذاکره، جنگ اطلاعاتی، جنگ پنهان، حملات سایبری و جنگ شناختی با ابزار فضای مجازی روی آوردند.
مداخله ۲۸ کشور، دهها شبکه ماهوارهای و شبکههای مجازی و همچنین بهرهگیری از 16 گروه تجزیهطلب و ضدانقلاب از جمله حزب کومله، منافقین، پژاک و ... نیز برای خرابکاری و همچنین پیش بردن پروژه کشتهسازی در داخل ایران در دستور کار قرار گرفت.
این گروهکها و عوامل آنها با نفوذ در درون جمعیت معترض، از شلوغیها برای اجرای پروژه کشتهسازی بهره گرفته و در ادامه نیز تلاش کردند با بهرهگیری از ظرفیت رسانهای، آنرا به نیروهای مسلح نظام نسبت دهند.
همزمان با این اقدامها، دشمنان که از تحریک مردم برای حضور در خیابانها ناامید شدهاند سعی کردند تظاهرات علیه ایران را در خارج از کشور سازماندهی و اجرا کنند. بر همین اساس برنامهریزی شد که در دهها کشور علیه نظام جمهوری اسلامی ایران تظاهرات برگزار شود تا شدت فشارها علیه ایران افزایش بیشتری داشته باشد.
در واقع، دشمنان نظام جمهوری اسلامی در قالب جنگ ترکیبی سعی دارند افکار عمومی داخلی ایران را مدیریت و به تداوم و گسترش اغتشاش تحریک و تشویق کنند.
دشمنان در یک جنگ شناختی عمیق به دنبال تسخیر بخشی از ذهن و فکر مردم و مدیریت افکار عمومی به نفع منافع خود و تقابل با آرمانها و اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. ذهنیتسازی برای مردم عامل مهمی است که با هدف تداوم و گسترش اغتشاشها پیگیری شد.
واقعیت این است که دشمنان از اینکه ایران مستقلانه در جهت پیشرفت گام بر میدارد و وزن آن بهخصوص در منطقه غرب آسیا افزایش یافته و به الگویی برای دیگر کشورها تبدیل شده، ناراضی هستند.
مقام معظم رهبری در این خصوص فرمودند: «مشکل اصلی آنها با ایران قوی و مستقل و پیشرفت کشور است.»
نویسنده: سید رضی عمادی
112
بیشتر بخوانید:
ترویج خشونت در ایران توسط رسانههای معاند
بررسی تعارضات روزافزون در اپوزیسیون ایرانی در خارج
دیدار رئیس جمهوری فرانسه با معاندان ضد ایرانی؛ اقدامی برای ترویج خشونت
دیدار مکرون با معاندان جمهوری اسلامی مایه تأسف و شرمآور است
نقش رسانههای معاند در اغتشاشات؛ هشدار سردار سلامی به رژیم سعودی
نقش گروههای سلطنت طلب و رسانههای معاند در ناآرامیهای کنونی