۱۳ نهاد بین‌المللی حقوق بشری، با ارساله نامه‌ای به مقامات بحرین، آزادی فوری همه زندانیان سیاسی این کشور از جمله «عبدالهادی خواجه»، فعال حقوق بشر را خواستار شدند.

به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری رسا، نهادهای حقوق بشری در این نامه که روز جمعه منتشر شد با اشاره به محرومیت عبدالهادی خواجه و دیگر زندانیان سیاسی در بحرین از خدمات بهداشتی و پزشکی، تغییر شرایط و امکان ملاقات زندانیان با خانواده‌هایشان را خواستار شدند.

در نامه نهادهای حقوق بشری آمده است: دادن اجازه به نمایندگان این نهادهای حقوقی برای دیدار با فعالان حقوق بشری دربند رژیم بحرین و نیز  دادن اجازه به فعالان حقوقی برای انجام فعالیت‌های قانونی خود فارغ از هرگونه محدودیت و آزار و اذیت قضایی در این کشور ضروری است. 

سازمان «آمریکایی‌ها به خاطر دموکراسی و حقوق بشر»، «شبکه عربی اطلاعات حقوق بشر»، «مرکز حقوق بشر بحرین»، «مرکز حقوق و دموکراسی بحرین»، «سازمان انگلیسی قلم»، مرکز اروپایی دموکراسی و حقوق بشر»، «دیده‌بان حمایت از مدافعان حقوق بشر»، مرکز حقوق بشر خلیج»، «سازمان بین‌المللی مبارزه با شکنجه» از جمله نهادهای امضاکننده این نامه هستند.

پلیس رژیم آل خلیفه «عبدالهادی خواجه»، فعال حقوق بشر بحرینی- دانمارکی و رییس پیشین سازمان حقوق بشر بحرین را که از معترضان به حضور نظامی عربستان در بحرین بود در نهم آوریل ۲۰۱۱ میلادی دستگیر و به حبس ابد محکوم کرده است.

بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه است، اما با حمایت قدرت های خارجی همچنان به سرکوب خشونت آمیز مردم ادامه می دهد.

افتتاح پایگاه دریایی دائم بریتانیا در بحرین

طی روزهای گذشته بریتانیا پایگاه نظامی دائم خود در خلیج فارس را در بحرین افتتاح کرد.

دولت آل خلیفه در بحرین که با اعتراضات داخلی اکثریت جمعیتی شیعه مواجه است، به شدت به دنبال حمایت هم پیمانان خارجی از جمله بریتانیا از حاکمیت خود است.

دولت محافظه کار بریتانیا به دلیل محکوم نکردن سرکوب خشونت آمیز معترضان در بحرین به شدت مورد انتقاد قرارگرفته است.

لندن به راحتی مساله نقض حقوق بشر در بحرین را به دلیل منافع سرشار ناشی از روابط تجاری و نظامی خود با رژیم آل خلیفه نادیده می گیرد. 

به گفته سعید شهابی Saeed Shahabi کارشناس سیاسی بحرینی، لندن به دنبال رای بریتانیایی ها به برگزیت، درصدد گسترش روابط تجاری اش با دیکتاتورهای منطقه ای است. 

سازمان های حقوق بشری بر این باورند که پایگاه جدید دریایی بریتانیا در بحرین در واقع به منزله «پاداش» سکوت لندن در مورد نقض حقوق بشر در بحرین است.

در واقع ازهنگام قیام مردمی بحرین در ژانویه 2011 ، دولت لندن  با سکوت معنادار خود در قبال سرکوب گسترده مردم بحرین به رژیم آل خلیفه  برای ادامه این اقدامات چراغ سبز داده است.

137/110

بیشتر بخوانید

ممانعت رژیم آل خلیفه از ورود نماینده مجلس دانمارک به بحرین

تظاهرات مردم بحرین در محکومیت جنایات آل خلیفه/ عفو بین الملل: رژیم بحرین به خشونت متوسل شده است

جمعیت اسلامی الوفاق بحرین: آمریکا و انگلیس مسئول ناآرامی‌های بحرین است