شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی حمله شیمیایی به سوریه نشست فوق العاده خود را آغاز کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بحث درباره حمله شیمیایی مرگبار به سوریه در حال برگزاری نشست فوق العاده  است.

این در حالی است که امریکا، فرانسه و انگلیس پیش نویس قطعنامه ای در باره استفاده از سلاح های شیمیایی در استان ادلب سوریه را به شورای امنیت ارائه می دهند.

در همین راستا، منابع خبری وابسته به تروریست‌ها و مخالفان سوریه بامداد سه شنبه ادعا کردند که چند جنگنده شهر « خان شیخون»  در ادلب را با موشک‌های حاوی گازهای سمی که عملکردی مشابه گاز سمی سارین داشته است، هدف حمله قرار داده‌اند.

ستاد کل ارتش سوریه نیز استفاده از مواد شیمیایی و سمی از سوی این کشور در ادلب را رد و اعلام کرد گروه‌های تروریستی مسوول حمله شیمیایی هستند.

 هدف گروه تروریستی داعش از استفاده گسترده از سلاح شیمیایی ممانعت از شکست کامل و نیز ایجاد رعب و وحشت بیشتر در میان شهروندان سوری است تا آنها را به تسلیم در برابر مطامع خود وادار کند.

در چنین شرایطی کشورهای حامی تروریست ها مانند ترکیه، عربستان سعودی و قطر و برخی از دولتهای غربی حاضر به متوقف کردن حمایت همه جانبه ازاین تروریست ها نیستند و عملا" آنان دسترسی تروریست‌ها به سلاح‌ شیمیایی را تسهیل می کنند.

نکته قابل تامل آنکه تروریستها با حمایت کشورهای غربی و همپیمانان عربی خود با ارتکاب جنایت های ضد بشری در سوریه درصددند این جنایات را به دولت دمشق نسبت دهند. در این چارچوب حامیان تروریستها در سوریه با اقدامات فریبکارانه خود در صدد وارونه جلوه دادن واقعیات در سوریه هستند.

دولت سوریه در حالی هدف توطئه غرب در زمینه نقض حقوق بشر قرار میگیرد که درچارچوب قطعنامه 2118 شورای امنیت ( 27 سپتامبر 2013)، مواد شیمیایی اش تحویل سازمان منع تسلیحات شیمیایی قرار گرفته و در این زمینه همکاری سازنده داشته است.

«فیصل المقداد»، معاون وزیر خارجه سوریه سه‌شنبه شب ضمن درخواست برای بازخواست عاملان حملات شیمیایی در ادلب، تصریح کرد: ارتش سوریه در جنگ با تروریست‌ها حتی برای یک بار هم از سلاح شیمیایی استفاده نکرده است.

«فیصل المقداد» اعلام کرد: سوریه به همه تعهدات خود در همکاری با سازمان منع گسترش سلاح شیمیایی عمل کرده و این سازمان نیز این همکاری را تایید کرده است.121/111

بیشتر بخوانید:

حمله شیمیایی در ادلب، تلاشی برای تاثیرگذاری بر دولت ترامپ/ تحلیل

سوریه و روسیه حمله شیمیایی به خان شیخون را تکذیب کردند

اشک تمساح نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای قربانیان حمله شیمیایی در ادلب