یک نویسنده خانم سعودی پس از مقایسه رفتار خادمان زوار اربعین حسینی و کرم و بخشش فراوان آنها با رفتارهای نادرست برگزارکنندگان مراسم حج در عربستان، در مقاله ای از سران سعودی خواست تا این خادمان حسینی را الگوی خود قرار دهند.

براثا: "نداء آل سیف" نویسنده سعودی در مقاله ای به مقایسه خدمات ارائه شده به زائران اربعین حسینی در کربلا با زائران حج بیت الله الحرام پرداخته و با اشاره به خدمات رایگان اعم از مواد غذایی، خدمات درمانی و اسکان که زائران حسینی طی مدت سه روز در پیاده روی بین نجف اشرف تا کربلا از آن برخوردار می شوند اظهار داشت، این درحالی است که در مکه مکرمه فقط بطری های آب رایگان دیدم که در مسیر منا به حجاج ارائه می شد.
تفاوت خدمات رسانی به زائران اربعین حسین در کربلا با حجاج بیت الله الحرام بسیار زیاد است و امکان مقایسه آن نیز وجود ندارد زیرا خادمان زائران اربعین برای ارائه خدمات رایگان به زوار با یکدیگر رقابت می کنند اما در مکه مکرمه با توجه به افزایش بهای سالیانه مسکن، غذا و حمل و نقل، به خاطر اینکه ناچار نشوی برای کاری از کسی کمک بگیری، باید خدا را شاکر باشی.
باوجود اینکه عراق به سبب جنگ به کشوری فقیر تبدیل شده است اما حرکت در جاده های این کشور در مراسم اربعین و دریافت خدمات و مقایسه آن با خدمات کشوری ثروتمند که هرساله میزبان میلیون ها حجاج است، سبب سردرگمی انسان می شود.
در مکه مکرمه هنگامی که یک حاجی مثلا به سمت سرزمین منا درحرکت است، اگر احساس خستگی کند چاره ای بجز ادامه مسیر ندارد حتی اگر از پا دربیاید درحالی که در مسیر کربلا صدها چادر رایگان و هیات هایی دیده می شوند که برای میزبانی از زائران و ارائه خدمات و فراهم کردن جای خواب و غذا برای آنها و حتی ماساژ این زائران، با یکدیگر رقابت می کنند.
زائران حسینی که روانه شهر کربلا می شوند، همه نوع خدمات را دریافت می کنند بدون اینکه به وسایل اساسی خود نیاز داشته باشند.
در مسیر کربلا کاروان ها و میزبانانی را مشاهده می کنید که با در اختیار قرار دادن تلفن های همراه خود به زائران، به آنان این امکان را می دهند که با دیگر نقاط جهان ارتباط تلفنی برقرار کنند؛ فعالیت گروه های پزشکی و خدمات درمانی و ارائه دارو به بیماران، پاسخگویی به سوالات دینی زائران ازسوی روحانیون و حتی شستن لباس های زائران، از دیگر امکاناتی است که زوار حسینی از آن برخوردار هستند. 
این نویسنده سعودی در ادامه می نویسد، مسیر کربلا با وجود موج میلیونی زائران، برای نظافت نیازی به رفتگران شهرداری ندارد زیرا همه مردم عراق اعم از ثروتمند و فقیر، باسواد و بی سواد به خاطر ایمانی که به رسالت حسین (ع) دارند، برای نظافت راهها جارو در دست دارند.
نداء آل سیف در ادامه با توصیف پیاده روی اربعین به عنوان مظهر جهانی ضد افراط گرایی و خشونت، اظهار داشت، در مسیر پیاده روی اربعین آرزو کردم که کاش یکی از اعضای وزارت حج عربستان در این مراسم حضور داشت تا شاهد میهمان نوازی و بذل و بخشش های خیالی این مراسم باشد و رسم میهمان نوازی را از مردم ساده ای بیاموزد که هر آنچه در اختیار دارند به زائران می بخشند.
این نویسنده سعودی سوال هایی را مطرح می کند و خواستار پاسخگویی به آنهاست، سوال هایی مانند اینکه عربستان که بسیار ثروتمندتر از عراق است آیا نباید چنین خدماتی به حجاج ارائه دهد ؟ 
وی نوشت، به عنوان یک شهروند سعودی امیدوارم که جامعه و دولت عربستان به حجاج خدمت کنند و فرصتی برای ارائه خدمات به آنها فراهم شود تا از این طریق وجهه کشور که با خشونت و تعصب سیاه شده است، پاک شود.
این نویسنده در پایان نوشته است، پس از شرکت در پیاده روی اربعین در گفتن دوباره این نکته به حاتم طایی تردید ندارم که در مقابل آنچه در پیاده روی اربعین از بخشش، کرم و اخلاق خادمان عراقی زوار حسینی مشاهده کردم، جایی برای بخششتو وجود ندارد.