ایران پرس - وزارت امور خارجه بلژیک از رژیم اسرائیل خواست به معاهده منع گسترش تسلیحات شیمیایی بپیوندند.

دیدیه ریندرز، وزیر امور خارجه بلژیک روز یکشنبه در بیانیه ای به مناسبت بیستمین سالگرد اجرای معاهده منع گسترش تسلیحات شیمیایی، از رژیم اسرائیل و سه کشور مصر، کره شمالی و سودان جنوبی خواست به این معاهده بپیوندند.

در این میان رژیم صهیونیستی نه تنها با اشغالگری خود عامل اصلی بحران در خاورمیانه و مانع برقراری صلح در منطقه است بلکه با نظامیگری خود بویژه در تولید سلاحهای هسته ای و شیمیایی عملا امنیت جهان را نیز به مخاطره افکنده است.

 رژیم صهیونیستی در سایه حمایتهای همه جانبه غرب با تولید و انبار کردن تسلیحات کشتار جمعی در فلسطین اشغالی عملا فلسطین اشغالی را به انبار چنین تسلیحاتی تبدیل کرده است که این موضوع نگرانی و حساسیت فزاینده افکار عمومی را در پی داشته است که دامنه آن به  کشورهای غربی نیز کشیده شده است.

این در شرایطی است که رژیم صهیونیستی در چارچوب ماهیت ویرانگرانه و خشونت بار خود با کمک بیشتر دولت های غربی بویژه آمریکا درصدد افزایش تولید تسلیحات اتمی است.

خبرها ازافشای اسناد جدیدی در خصوص اقدامات رژیم صهیونیستی در تولید سلاحهای شیمیایی و اطلاع آمریکا از این موضوع و کمکهای گسترده آمریکا دراین زمینه به رژیم صهیونیستی حکایت دارد. 

در این چارچوب چندی پیش مجله آمریکایی فارین پالیسی اسناد جمع آوری شده از سوی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) درباره زرادخانه سلاحهای شیمیایی و بیولوژیکی اسراییل را فاش کرد.

دیدیه ریندرز، خواستار پیوستن رژیم اسرائیل، مصر، کره شمالی و سودان جنوبی به معاهده منع گسترش تسلیحات شیمیایی شد

بر این اساس، بخشی از مراکز تولید تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی پیشرفته رژیم صهیونیستی که توسط ماهواره های جاسوسی آمریکا تصویربرداری شده بودند، در منطقه صحرای نقب واقع در فلسطین اشغالی قرار دارند.

این درحالی است که مؤسسه شیمیایی - بیولوژیک رژیم صهیونیستی واقع در منطقه ای در جنوب شرق تل‌آویو نیز از مخفیانه‌ ترین تأسیسات نظامی اسرائیل است.

 طبق گزارش محافل رسانه ای رژیم صهیونیستی از جمله هاآرتص بیشتر سموم بکار رفته در اقدامات سازمان جاسوسی اسرائیل در این موسسه شیمیایی -بیولوژیک تولید می شود.

 در این موسسسه سمی به نام «کیدون» تولید می شود که در سال 1997 توسط گروه ترور موساد( سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی )، طی عملیاتی ناموفق جهت ترور خالد مشعل از مقامات جنبش حماس بکار برده شد.

ماده‌ای سمی که عوامل موساد در فوریه 2010 به محمود المبحوح از مسئولان جنبش حماس تزریق کردند و منجر به فوت او شد نیز در این مؤسسه تولید شده بود.

این درحالی است که  به گفته کارشناسان نظامی، به دلیل حمایت های همه جانبه آمریکا بویژه کمکهای بلاعوض سالانه سه میلیارد دلاری این کشور به بخش نظامی اسراییل، صادرات تسلیحات اسراییل نیز در پنج سال گذشته رشد زیادی داشته است.

 نمونه بارز آن قراردادهای تسلیحاتی است که  رژیم صهیونیستی در سالهای اخیر با کشورهای مختلف ازجمله هند، ترکیه و برزیل امضا کرده است.

کارشناسان نظامی می گویند، اقتصاد رژیم صهیونیستی تا حد زیادی به صادرات و فروش سلاح های مرگبار و ارائه مشاوره های نظامی به گروه های مختلف شورشی وتروریستی در جهان وابسته و تولیدات نظامی این رژیم و صادرات تسلیحاتی آن، باعث افزایش کشتار و جنگ در جهان بویژه منطقه خاورمیانه شده است.  

بر اساس معادلات رژیم صهیونیستی حفظ برترى نظامى، با توجه به خلاء جمعیتى اسرائیل، یک نیاز حیاتى براى تل آویو است و در بازار اسلحه، اسرائیل به هیچ اصول اخلاقى پایبند نیست و برای کسب درآمد بیشتر هرگونه قوانین و معاهدات را زیر پا مى گذارد.

 چنین وضعیتی و نیز انتشار اخباری مبنی بر در اختیار قرار دادن سلاح های شیمیایی توسط غرب و رژیم صهیونیستی به گروههای تروریستی در منطقه که روابط ویژه ای با رژیم تروریستی صهیونیستی دارند نگرانی ها در خصوص اینکه اقدامات این رژیم بیش از پیش امنیت منطقه و بین المللی را به مخاطره افکنده است، افزایش داده است. 113/112

بیشتربخوانید:

اشک تمساح نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای قربانیان حمله شیمیایی در ادلب

درخواست بلژیک برای الحاق اسرائیل به معاهده منع تسلیحات شیمیایی

دیدیه ریندرز، خواستار پیوستن رژیم اسرائیل، مصر، کره شمالی و سودان جنوبی به معاهده منع گسترش <a href="http://parstoday.com/fa/search--%D8%AA%D8%B3%D9%84%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D8%AA+%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C">تسلیحات شیمیایی</a>