دولت اردن هشدار داد؛ کسری بودجه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا ) UNRWA ممکن است تاثیر فاجعه‌باری بر زندگی میلیون‌ها آواره فلسطینی در خاورمیانه داشته باشد.

به گزارش ایران پرس، «ایمن الصفدی» وزیر امور خارجه اردن پنج شنبه شب با ابراز نگرانی از کمبود اعتبارات آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاورمیانه (آنروا) گفت، در ادامه بحران محرومیت آنان از خدمات آموزش اساسی، مراقبت های بهداشت و امنیت غذایی دور از ذهن نیست.

وزارت خارجه اردن که پذیرای بیشترین آوارگان فلسطینی در خاورمیانه  است با اشاره به تلاش امان  برای حمایت از آنروا افزود، جامعه بین الملل باید بر اساس قطعنامه های شورای امنیت که بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی و دریافت غرامت، تاکید دارد، مسئولیت های سیاسی و اخلاقی خود را در قبال این افراد بپذیرند.

در همین خصوص جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) خواستار اتخاذ تصمیمی مسئولانه از سوی سازمان ملل و تخصیص بودجه آنروا از طریق بودجه خود این سازمان شد و از کشورهای عربی و اسلامی خواست به تعهدات خود در قبال تامین بودجه این آژانس پایبند باشند.

آمریکا 16 ژانویه 2018، 65 میلیون دلار یعنی بیش از نیمی از کمک های سالانه خود را به این آژانس با ادعا اینکه شیوه کاری «آنروا» نیازمند «بازنگری جدی» است، تعلیق کرد.

آنروا هفتصد مدرسه و بیش از پانصد هزار کودک آواره فلسطینی در غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه و اردن تحت پوشش خود دارد.

133/110

بیشتر بخوانید:

هشدار سازمان ملل درباره اقدام امریکا در قطع بودجه آنروا

درخواست کمیته عالی تظاهرات حق بازگشت برای برگزاری تجمع اعتراضی علیه آنروا