به دنبال بی توجهی بسیاری از کشورها به جبران خسارات وارده به کارخانه ها و کارگاه های باریکه غزه درپی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه، صدها کارخانه در معرض تعطیلی قرار گرفته اند.

به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری آناتولی، « علی الحایک» نایب رییس اتحادیه صنایع فلسطین، با اشاره به این که کارخانه های باریکه غزه درپی حمله نظامی تابستان 2014 ارتش رژیم صهیونیستی به این منطقه، متحمل خسارات بسیار شده اند، درباره تاخیر در پرداخت غرامت به این کارخانه ها هشدار داد.

الحایک با تاکید بر ضرورت تسریع در پرداخت غرامت به صاحبان مشاغل و تاسیسات اقتصادی و کارخانه های ویران شده در باریکه غزه، تصریح کرد، بسیاری از کشورها به تعهدات خود برای پرداخت هزینه بازسازی صنایع ویران شده، عمل نمی کنند.

رییس اتحادیه صنایع فلسطین با اشاره به این که صاحبان صدها کارخانه در باریکه غزه پس از حمله نظامی اسرائیل به این منطقه و برای آغاز به کار مجدد این کارخانه ها ناچار شدند از بانک ها وام بگیرند، هشدار داد، این کارخانه ها تا کنون غرامتی دریافت نکرده اند که این مساله تهدیدی برای ورشکستگی آنها به شمار می رود.

الحایک از همه کشورها و سازمان های بین المللی خواست با عمل به وظایف خود، غرامت صنعتگران باریکه غزه را به آنان پرداخت کنند.

ارتش رژیم صهیونیستی روز هفتم جولای 2014 باریکه غزه را مورد تهاجم نظامی قرار داد که به دنبال آن 2320 فلسطینی شهید و 12 هزار واحد مسکونی به طور کلی ویران شدند.

این جنگ به 500 واحد اقتصادی در باریکه غزه خساراتی وارد کرد و در نتیجه تشدید بحران اقتصادی و افزایش بیکاری کارگران این منطقه را به دنبال داشت.

در اکتبر 2014 کشورهای عربی و غیر عربی متعهد شدند که حدود 5 میلیارد و 400 میلیون دلار آمریکا به بازسازی باریکه غزه و رفع نیازهای معیشتی فلسطینیان اختصاص دهند اما روند بازسازی این منطقه و مرمت ویرانی های ناشی از جنگ، به کندی پیش می رود.

باریکه غزه از سال 2006 تحت محاصره زمینی، هوایی و دریایی ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد و این رژیم از ورود کالاهای اساسی، دارو و مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری می کند؛ این مساله نه تنها زندگی را برای ساکنان این منطقه دشوار کرده بلکه وضعیت اقتصادی آنان را نیز بحرانی کرده است. 125/111

بیشتر بخوانید: 

حملات هوایی و توپخانه ای ارتش رژیم صهیونیستی به شمال باریکه غزه + ویدئو

نیمه تعطیلی پنج هزار کارگاه و مرکز اقتصادی در باریکه غزه

لغو مجوز دو هزار تاجر فلسطینی برای ورود به باریکه غزه