به گزارش ایران پرس، در آستانه اولین سالگرد شیوع ابولا ر کنگو، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ حدود ۲ هزار و پانصد نفر به این ویروس مبتلا و یک هزار و ۶۶۵ نفر نیز کشته شدند.
"مارک لوکوک" از روسای کنفرانس فوق العاده سازمان جهانی بهداشت برای رسیدگی به شیوع ابولا در کنگو گفت: «به نظر می رسد نبود منابع مالی و شرایط امنیتی خطرناک شرق کنگو، بزرگ ترین تهدیدها برای کمپین مبارزه با ابولا است.»
"تدراس آضانوم گیبریسوس" رئیس سازمان جهانی بهداشت نیز گفت: « در پی انتشار اخبار مربوط به شناسایی اولین مورد ابتلا به ابولا در شهر "گوما" به تلاش ها برای توقف شیوع این بیماری، ضربه ای دیگر وارد شد.»
ابولا نوعی بیماری انسانی است که از ویروس ابولا ناشی میشود.
نام ویروس این بیماری از یکی از رودخانههای جمهوری دموکراتیک کنگو گرفته شده است.
این بیماری برای نخستین بار در کشور کنگو دیده شد.
نشانههای این بیماری معمولاً دو روز تا سه هفته بعد از تماس با ویروس و به صورت تب، گلودرد، دردهای ماهیچهای و سردرد ظاهر میشوند.
معمولاً حالت تهوع، استفراغ و اسهال و همچنین کاهش عملکرد کبد و کلیهها به دنبال این موارد میآیند که در این زمان، مبتلایان دچار خونریزی میشوند.
شیوع دوباره ویروس ابولا در جمهوری دمکراتیک کنگو، 8 مه 2018 در شهر بیکورو Bikoro، در استان اکوآتور Équateur، شمال غرب این کشور آغاز شد و پس از آن به شهر امبانداکا Mbandaka، در مرکز این استان و همچنین شرق این کشور گسترش یافت.
جمهوری دمکراتیک کنگو از سال 2014 تاکنون در سه مرحله با شیوع ویروس ابولا مواجه بوده است.
ویروس ابولا از سال 2013 تا 2016 حدود 11 هزار قربانی در مناطق مختلف جهان داشته است.
135/118
بیشتر بخوانید :
شیوع ابولا در کنگو 900 قربانی گرفت
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از شیوع ابولا در کنگو