به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «لین هستینگز» هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین گزارش داد: ما می دانیم که نظام مراقبت های بهداشتی در نوار غزه در حال فروپاشی است یا سقوط کرده است.
لین هستینگز افزود: تقریبا نیمی از جمعیت دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفری غزه اکنون برای فرار از بمباران اسرائیلی ها در بخش جنوبی این منطقه تحت محاصره بسر می برند که این امر به بحران سلامت منجر می شود.
گروه های امداد رسان و سازمان ملل درباره گسترش بیماری های عفونی در غزه زنگ هشدار را به صدا در آورده اند. آوارگی داخلی ۸۵ درصد جمعیت این کشور باعث ازدحام جمعیت در پناهگاه ها و اماکن موقت زندگی شده است.
سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش های خود به افزایش شدید عفونت های حاد تنفسی، اسهال، شپش، گال و سایر بیماری های مسری اشاره کرده است.
این سازمان روز سه شنبه اعلام کرد که از بین ۳۶ بیمارستان غزه فقط ۱۱ بیمارستان به صورت نیمه فعال هستند که شامل یک بیمارستان در شمال غزه و ۱۰ بیمارستان در جنوب آن است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه - هفتم اکتبر عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، اقدام به بمباران مناطق مسکونی، درمانی و فرهنگی نوار غزه کرده که در اثر این جنایت ضدانسانی تاکنون بیش از ۱۸ هزار شهروند فلسطینی به شهادت رسیدهاند و نزدیک به ۵۰ هزار نفر نیز زخمی شده اند.
117
بیشتر بخوانید:
ویرانی نزدیک به ۴۰ هزار ساختمان در نوار غزه از آغاز جنگ تاکنون