وی روز شنبه در ادامه اظهاراتش در خصوص وضعیت غزه خاطرنشان ساخت که مردم نوار غزه به خاطر مشکلات اقتصادی و معیشتی در شرایط رقت باری به سر میبرند و همین مساله هر روز بر پیچیدگی اوضاع این منطقه جنگ زده و تحت محاصره میافزاید.
گزارشهای مختلف در خصوص غزه از شدت بحران ناشی از جنایات گسترده رژیم صهیونیستی در جنگهایش علیه غزه حکایت دارد که این موضوع لزوم تحرک فوری و گسترده جهانی را جهت رسیدگی به اوضاع این منطقه تحت محاصره و جنگ زده را گوشزد می کند.
گر چه رژیم صهیونیستی به دلیل ناکامی های مکررش در برابر مقاومت مردم فلسطین در سال 2005 مجبور به عقب نشینی از غزه شد اما این رژیم با به اصطلاح قدرت نمایی درصدد تحت الشعاع قرار دادن شکستش در برابر مقاومت مردم فلسطین و نیز فراهم آوردن شرایط برای به تسلیم واداشتن فلسطینی ها و اشغال مجدد غزه بوده است.
از اینرو پس از عقب نشینی رژیم صهیونیستی از غزه نه تنها از سیاست های خصمانه این رژیم علیه ساکنان غزه کاسته نشده است بلکه عملاً اقدامات ضد انسانی این رژیم علیه ساکنان این منطقه به مانند سایر مناطق فلسطینی همچنان ادامه یافته است و رژیم صهیونیستی به انحاء مختلف درصدد کشتار بیشتر فلسطینی ها از جمله ساکنان غزه است.
گفتنی است که در سالهای اخیر صدها فلسطینی بر اثر تبعات مرگبار حاصل از محاصره غزه جان خود را از دست داده اند. در چنین شرایطی مجامع بین المللی بویژه شورای امنیت سازمان ملل نیز تحت فشار قدرتهای غربی حامی رژیم صهیونیستی صرفاً به شنیدن این گزارشها و یا صدور بیانیه بسنده کرده و هیچ اقدامی را در خصوص متوقف ساختن جنایات اسرائیل انجام نمی دهند.
این موضوع به همراه تداوم حمایتهای دولتهای غربی از رژیم صهیونیستی به تشدید اوضاع فاجعه باری انجامیده است که رژیم صهیونیستی و حامیانش در غزه ایجاد کرده اند که چنین وضعیتی به شدت افکار عمومی را نگران کرده است.
در واقع تشدید محاصره غزه از سال 2007 عملا" یک و نیم میلیون ساکن این منطقه را با کمبود شدید کالا و اقلام ضروری مانند غذا، آب آشامیدنی سالم، پوشاک و دارو مواجه کرده و بر نگرانی های موجود در رابطه با تشدید بحران انسانی در این منطقه افزوده است.
در این زمینه چندی پیش کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد در گزارش خود درباره فلسطین هشدار داد با توجه به محاصره و حملات مکرر ارتش اسرائیل به باریکه غزه این منطقه تا سال 2020 ممکن است به منطقه ای غیرقابل سکونت تبدیل شود.
این درحالی است که رفتار حامعه جهانی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی به ویژه اقدام این رژیم در محاصره غزه به گونه ای بوده است که گویی اصلاً فاجعه ای رخ نداده است.
پرداخته نشدن جدی به موضوع رسیدگی به وخامت اوضاع غزه در جریان برگزاری اجلاسهای سالانه مجمع عمومی سازمان ملل از تداوم بی اعتنایی بیشتر مقامات این سازمان به موضوع غزه حکایت دارد.
در چنین فضایی رژیم صهیونیستی با گستاخی تمام اساساً منکر اقدامات خود در محاصره غزه شده است.
در این چارچوب به تازگی آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک اقدام باج خواهانه بسته ای از تسهیلات شامل کمک اسرائیل به ساخت بندر غزه، فرودگاه و منطقه صنعتی به مردم غزه پیشنهاد کرده است اما به شرط آنکه جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس و دیگر گروههای فلسطینی مقاومت را متوقف کنند.
در چارچوب این حرکت فریبکارانه جدید رزیم صهیونیستی، "عاموس گلعاد" ، از مسئولان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی نیز چندی پیش در اظهار نظری مدعی شد که غزه در محاصره نیست و هر روز هزاران کامیون وارد این منطقه می شود که این موضوع بار دیگر ماهیت فریبکارانه مقامات اسرائیلی را نمایان کرده است.