اصفهان- ایران‌پرس: قطعه کاشی‌های بریده شده و نقشی که از هم‌نشینی آنها در کنار هم خلق می‌شود، خلاصه ذوق و احساس هنرمند کاشی‌کاری است که اثرش را با نام کاشی معرق ارائه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایران‌پرس، این هنر در دوران سلجوقی و با کاشی دورنگ شکل گرفت و سال‌ها در مسیر رشد و شکوفایی‌اش دچار تغییر و تحولاتی شد و اکنون زیباتر از گذشته زینت‌بخش بناهاست.

کاشی معرق ازجمله هنرهای سنتی اصفهان است که زیبایی و ظرافتش مدیون دستان هنرمندان پیشکسوتی است که با خلق آثاری هنرمندانه نقش بزرگی در ثبت ملی و جهانی بناهای تاریخی ایران ازجمله در اصفهان داشته‌اند.

استاد «حسین مصدق‌زاده»، پیشکسوت هنر کاشی معرق ایران است که تلاش‌های زیادی برای بقای این هنر سنتی انجام داده است و همچنان با وجود آثار کهولت بر جسمش هنرمندانه آثار ماندگاری خلق می‌کند.

استاد «حسین مصدق‌زاده»، پیشکسوت هنر کاشی معرق

این استاد هنر کاشی معرق در سال 1306 در اصفهان متولد شد و در 11سالگی این هنر را نزد هنرمندانی ازجمله «یدالله مقضی» و «محمد مصدق‌زاده» فرا گرفت.

این هنرمند اصفهانی سال‌ها در هنرستان هنرهای زیبا اصفهان هنر کاشی معرق را تدریس کرد و خوشحال است که توانسته با آموزش به دانشجویان برای بقای این هنر قدمی برداشته است.

او با ذوق و خلاقیت هنرمندانه‌اش بسیاری از بناهای تاریخی ایران و برخی کشورها را بازسازی و مرمت کرده است.

استاد مصدق‌زاده در بسیاری از بناهای تاریخی اصفهان ازجمله مسجد شیخ لطف الله، مسجد امام (ره)، مسجد جامع عتیق و مدرسه چهارباغ، شکوه و زیبایی را به این بناهای تارخی برگردانده است.

خلاصه اینکه در اصفهان، زیباترین تصاویر با سخت‌ترین نوع کاشی‌کاری سنتی، کاشی معرق، خلق و ماندگار شده است.

بیشتر بخوانید: 

زیبایی‌‌های «کاشی‌معرق» اصفهان در قاب ایران‌پرس

استاد «حسین مصدق‌زاده»، پیشکسوت هنر کاشی معرق