به گزارش ایرنا، «رابرت کولفیل»، سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل روز چهارشنبه گفت، بر اساس معاهدات بین المللی، روشی که دادگاه بحرین در اجرای محاکمه و صدور حکم سه جوان بحرینی اجرا کرد، ناعادلانه بوده است.
سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، افزود: این سه جوان بحرینی شکنجه شدند و وکلای آنها به پرونده دسترسی نداشتند.
به گفته کولفیل، خانواده های این سه جوان بحرینی با وجود مدتها بی اطلاعی از وضعیت آنها به زندان فرا خوانده شدند، در حالی که موضوع اعدام فرزندانشان به آنها گفته نشده بود.
ماجرای اعدام سه جوان بحرینی چه بود؟
به گزارش ایران پرس، احکام اعدام «عباس السمیع»، «سامی مشیمع» و «ولی السنکیس» که در سال 2015 از سوی دادگاه بحرین صادر شده بود، روز یکشنبه در کمتر از یک هفته از سوی «دادگاه تشخیص» (عالی ترین دادگاه بحرین) تایید و اجرای احکام اعدام با شلیک گلوله و با حضور قاضی و نمایندگان دادستانی و پزشک و واعظ بحرین انجام شد.
این سه جوان، به اتهام حمله به نیروهای پلیس در منطقه الدیه در مارس 2014 اعدام شدند.
بحرین از زمان سرکوب قیام مردمی در سال 2011 تا کنون شاهد موجی از اعتراض ها از سوی مردم آن کشور است که خواستار اصلاحات سیاسی هستند.
صدها انقلابی بحرینی از سال 2011 تاکنون به بهانههای مختلف از سوی دستگاههای امنیتی رژیم آل خلیفه دستگیر و محاکمه شدهاند. این اقدامات ضد حقوق بشری و سرکوب انقلابیون بحرینی انتقاد نهادهای بین المللی را به همراه داشته است.
مسئولان بحرینی جهت ساکت کردن مخالفان، همواره حذف فیزیکی آنان را در دستور کار خود قرار داده اند.
تداوم صدور احکام ظالمانه علیه فعالان سیاسی بحرینی در حالی است که گروههای مخالف بحرینی می گویند، هم اکنون بیش از ده هزار معترض سیاسی در زندانهای رژیم حاکم بر بحرین به سر می برند که 150 نفر از آنها، به حبس ابد محکوم شده اند.
گویی رژیم آل خلیفه با نقض گسترده حقوق بشر و سرکوب مطالبات بر حق مردم، بحرین را به زندان بزرگی تبدیل کرده است.
بیشتر بدانید:
اعتراض دفتر حقوق بشر سازمان ملل به اعدام سه جوان بحرینی
عراق، اعدام سه جوان بحرینی را محکوم کرد
ادامه تظاهرات بحرینیها در محکومیت اعدام 3 جوان بحرینی
لحظه اعلام خبر اعدام جوان بحرینی به خانواده وی/ ویدئو
114/110