تحلیل:

ایران پرس: اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن زیرساخت‌های یمن با واکنش فوری ارتش این کشور مواجه شده است .

رسانه های اسرائیلی روز پنجشنبه از هدف قرار دادن فرودگاه صنعا، نیروگاه برق صنعا و تاسیسات بندر الحدیده خبر دادند.

پیش از این، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته بود: "همان کاری را که با غزه و لبنان کردیم با صنعا و حدیده انجام خواهیم داد!" قبل از چنین تهدیدی، رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه انگلیس برخی زیرساخت‌های یمن را مورد حمله قرار دادند که در جریان آن چند نفر نیز به شهادت رسیدند.

علت این تهدیدها و اقدامات نظامی علیه یمن مربوط به نقش این کشور در جنگ علیه رژیم صهیونیستی و دفاع از غزه است. یمن از دومین ماه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه وارد جنگ شد. یمن ابتدا به صورت غیرمستقیم و در ادامه نیز به صورت مستقیم وارد جنگ با رژیم صهیونیستی شد.

به اذعان رسانه‌های صهیونیستی، از ابتدای جنگ در غزه تاکنون بیش از ۲۰۰ فروند موشک و ۱۷۰ پهپاد از خاک یمن به سرزمین‌های اشغالی شلیک شده است. به طور کلی، یمن پنج مرحله جنگ را تاکنون پشت سر گذاشته است، حمله به کشتی‌های عازم اراضی اشغالی اعم از کشتی‌های اسرائیلی یا غیراسرائیلی، حمله به کشتی‌های آمریکایی و انگلیسی این مرحله پس از حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن انجام شد، حمله به کشتی‌های دشمن در اقیانوس هند، گسترش میدان عملیات تا دریای مدیترانه و حمله موشکی به تل‌آویو.

  1. حمله یمن به ۲۱۶ کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه

اکنون پس از سوریه، انصارالله بطور مستقیم یا غیر مستقیم هدف بعدی رژیم صهیونیستی برای تضعیف است. با این حال، یمنی‌ها با واکنش سریع به حملات صهیونیست‌ها، معادله زیرساخت‌ در مقابل زیرساخت‌ را در دستور قرار دادند که می‌تواند برای انصارالله بازدارندگی ایجاد نماید.

حملات موشکی و پهپادی یمن علیه اراضی اشغالی در شرایطی انجام می‌شود که فاصله زیادی میان یمن و اراضی اشغالی وجود دارد و موشک‌های یمنی فاصله بیش از دو هزار کیلومتری را طی می‌کند تا به اهداف در اراضی اشغالی اصابت کند. سامانه‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های بالستیک و پهپادهای شلیک شده از سوی نیروهای مسلح یمن ناتوان بوده و همین موضوع نیز در رسانه‌های منطقه و محافل صهیونیستی برجسته شده است.

«ران بن یشای» تحلیلگر مسائل نظامی وبگاه اینترنتی «یدیعوت آحارونوت» به این شکست‌ها اشاره و آن را ناشی از عملکرد نادرست سامانه‌های دفاعی هوایی متعددی دانست که در اختیار اسرائیل قرار دارد. وی می‌افزاید که این موشک احتمالاً در مسیری شلیک شده که رهگیری آن در خارج از سرزمین‌های اشغالی مشکل بوده یا کلاهک جنگی آن قبل از برخورد، مسیر خود را تغییر داده است.

«آوی اشکنازی» تحلیلگر امور نظامی رژیم صهیونیستی نیز در گفت وگو با روزنامه «معاریو» خاطرنشان کرد: "امروز بیش از هر زمان دیگری مشخص شد که اسرائیل از مقابله با یمن عاجز است و از لحاظ اطلاعاتی برای مقابله با تهدید حوثی‌ها (انصارالله یمن) آمادگی ندارد و هیچ طرح و نقشه واقعی برای مقابله با آنها وجود ندارد."

نویسنده: سیدرضی عمادی

117