وزير اطلاعات گفت: مخدوش شدن امنیت روانی جامعه زمینه بروز بسیاری از خلاف ها را فراهم می کند.

وزیر اطلاعات روز پنجشنبه در همایش دادستانهای عمومی، انقلاب و نظامی کل کشور، روسای کل دادگستری ها و سازمان قضایی نیروهای مسلح در مشهد گفت: اسلام درصدد حاکم شدن امنیت روانی در جامعه است، امنیتی توام با نشاط که از ضرورت‌های یک جامعه سالم است.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی افزود: امنیت و احساس آن در جامعه تهدیدها و آسیبها را برطرف می کند اما سلب امنیت زمینه بسیاری از ناهنجاری ها است.

وزیر اطلاعات گفت: هر حرکتی که این امنیت را سلب کند مانند ورود به حریم شخصی افراد خلاف شرع اسلام است و در واقع نمی شود با توهمات متعرض مردم شد و آرامش و امنیت روانی آنان را سلب کرد.

او با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر مهمتر بودن احساس امنیت از خود امنیت افزود: همکاری دستگاهها و بخشهای مختلف امنیتی، نظامی و اطلاعاتی برای ایجاد احساس امنیت ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

حجت الاسلام و المسلمین علوی گفت: در سالهای گذشته این همدلی، همزبانی و هم افزایی بین دستگاههای موثر بر امنیت قابل توجه بوده است.

وزیر اطلاعات هم افزایی در عرصه نظارت را موجب شناسایی آسیب‌ها، تهدیدها، برنامه ریزی اصولی و مدیریت منسجم ذکر و بیان کرد: از جمله این تهدیدها که از سوی رهبر معظم انقلاب بارها گوشزد شده مساله نفوذ است.

او تاکید کرد: شناخت منابع نفوذ، روشها، پوشش ها و مقاصد نفوذ باید شناسایی و راههای مقابله با آن با حساسیت و دقت زیاد بررسی و محاسبه شود.

حجت الاسلام والمسلمین علوی تصریح کرد: امروز بخشی از اطلاعات و نفوذ دشمن از طریق تخلیه تلفنی صورت می گیرد که باید نسبت به این امر حساسیت و توجه کافی داشت.

وزیر اطلاعات گفت: فضای مجازی هم از دیگر مسیرهای نفوذ دشمن است اما باید با برخورد ایجابی و مدیریت صحیح از این امکان به عنوان فرصتی برای کشور بهره گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین علوی از دیگر آسیبها در کار دستگاههای امنیتی، اطلاعاتی و قضایی را نحوه برخورد با عناوین مجرمانه ذکر و بیان کرد: استفاده ابزاری از اعمال مجرمانه برای برخورد با هدفهای سیاسی و مانند آن آسیبی جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

او گفت: هیچ فرد حقیقی و حقوقی حتی دستگاههای حاکمیتی حق ندارند دستگاه قضا و قضات را تحت فشار قرار دهد.

وزیر اطلاعات در ادامه توسعه تهدیدهای اعتقادی را از دیگر مباحث نفوذ دانست که در قالب ترویج مسیحیت تبشیری، فرقه‌های نوظهور و مانند آن از سوی دشمن پیگیری می شود.