وزیر دادگستری کشورمان می‎گوید، مسعود رجوی، سرکردۀ پیشین گروهک تروریستیِ منافقین، به دست عوامل گروهکِ خود کشته شده است.

پرس تی وی: مصطفی پورمحمدی که روز دوشنبه در مراسم سالروز شهادت  محمد علی رجایی و محمد جواد باهنر به دست منافقین در خرم‌آباد سخن می‌‎گفت، افزود: «سوال ما اینست که رجوی کجا کشته شد، کجا مرد و قبرش کجاست؟ منافقان حاضر هستند، برای اینکه به جنایت‌ها و توطئه‎های خود ادامه دهند ، کثیف‌ترین نقشه‎ها را اجرا کنند و رئیس خود را زنده بگور کنند تا برای یک روز بیشتر به جنایت‌های خود ادامه دهند.»

پورمحمدی همچنین گفت: «منافقان دست از خیانت خود برنداشته‎اند و در خصوص (برنامه) هسته‎ای به دروغ علیه ملت ایران پرونده‎سازی کردند، زیرا از همان ابتدا، جاسوس صدام و سپس جاسوس امریکا و اسرائیل شدند.»

وی با اشاره به این‎که «40 سال است که منافقان علیه ملت ایران خیانت می‌کنند و بزرگان و فرزندان این کشور را به خاک و خون می‌کشند»، افزود: «امریکایی که (گروهک) منافقان تا چند سال پیش در لیست ترور آن‎ها بود، امروز از این دسته حمایت می‎‏کند و دبیر کل سازمان ملل اسم عربستان را به دلیل پول از لیست منافقان خارج کرده که این اقدامات برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است.»

خبر مرگ مسعود رجوی تیر ماه سال جاری در گردهمایی بقایای گروهک منافقین که با حضور برخی مقامات اسبق سیاست خارجی کشورهایی مثل امریکا، فرانسه و عربستان در پاریس برگزار شد، اعلام شد.

ترکی الفیصل، رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان، با سخنرانی در این اجلاس به لفاظی علیه ایران و مسئولان نظام جمهوری اسلامی پرداخت.

فیصل در این سخنرانی با اعلام حمایت رسمی از منافقین دو بار خطاب به مریم رجوی، هنگام اشاره به همسرش مسعود رجوی، از واژۀ «مرحوم» استفاده کرد که نشان دهنده مرگ این تروریست است.

مدت‎ها بود که از سرنوشت مسعود رجوی، سرکردۀ پیشین گروهک ترویستی منافقین خبری منتشر نشده بود.

طی ماه‌های گذشته مقامات عربستان سعودی به گروهک تروریستی منافقین نزدیک‌تر شدند. اخیراً اعلام شد ملک سلمان عبدالعزیز، پادشاه عربستان سعودی، از مریم رجوی، سرکردۀ گروهک تروریستیِ منافقین برای سفر به عربستان و انجام مناسک حج دعوت کرده است.

گروهک تروریستی منافقین پس از وقوع انقلاب اسلامی ایران تا سال‌ها به خشونت‌آمیزترین روش‎‌ها برای ترور شخصیت‌های سیاسیِ ایران و بمب‌گذاری روی آوردند.

این گروهک در جریان جنگ تحمیلیِ عراق علیه ایران، با حمایت حکومت صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق، در این کشور مستقر شد و در دوران جنگ، ضمن هم‌کاری تنگاتنگ با استخبارات (اطلاعات) عراق، مأموریت‌های اطلاعاتی و عملیاتی متعددی را برای عراق در خاک ایران انجام می‌داد.

منافقین نزدیک به دو دهه با حزب بعث عراق همکاری داشتند و حتی در مواقعی به‌عنوان یگان برگزیده ارتش صدام وارد معرکه عراق شده و از موجودیت دولت بعث دفاع کردند، به‌نحوی‌که در سرکوب شیعیان در جنوب عراق و سرکوب کردهای عراق در شمالِ این کشور، نیروهای نظامی رجوی دست به کشتار مردم زدند.