یک روزنامه آمریکایی روز شنبه در گزارشی نوشت که 70 درصد ساختمان‌های غزه در پی حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی ویران شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی درباره اوضاع وخیم نوار غزه نوشت: اسرائیل 70 درصد از ساختمان‌های غزه را ویران کرده و تا نیمه دسامبر سال جاری میلادی، بیش از 29 هزار موشک و بمب بر روی این باریکه فرو ریخته است.

این تنها بخشی از نتایج حملات همه جانبه رژیم صهیونیستی به نوار غزه بوده است. از هفتم اکتبر تا کنون، در پی حملات رژیم صهیونیستی، ۲۱ هزار و ۶۷۲ فلسطینی به شهادت رسیدند و ۵۶ هزار و ۱۶۵ نفر هم زخمی شدند.

بر اساس اعلام «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه،  ۷۰ درصد از قربانیان حملات صهیونیستها، زنان و کودکان هستند.

روزنامه وال استریت ژورنال در ادامه گزارش روز شنبه خود نوشت: حجم ویرانی نوار غزه مشابه اتفاقاتی است که برای آلمان در جریان جنگ جهانی دوم روی داده است.

در همین حال؛ توماس وایت رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی ویژه پناهندگان فلسطینی (آنروا) روز شنبه با انتشار فیلمی که نشان می‌دهد مردم در شهر غزه درحال دویدن به دنبال کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه هستند، اعلام کرد: مردم ناامید و مایوس به دنبال غذا هستند.

وی افزود: مردم گرسنه هستند و آن‌ها به غذای بیشتری نیاز دارند و باید به غزه محاصره شده آذوقه بیشتری وارد شود.

این آژانس در بخش دیگری با توضیح شرایط وخیم غذایی غزه اعلام کرد: مردم غزه برای بقا، یافتن غذا و آب هر روز مبارزه می کنند.

پیش از این رئیس امدادرسانی سازمان ملل ناامیدی از دریافت کمک‌ها به غزه را تشریح کرد و با بیان اینکه بحران شدید گرسنگی میلیون‌ها نفر را تحت تاثیر قرار داده است، گفت که غزه در «وضعیتی غیرممکن» قرار دارد.

مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده امداد اضطراری هم جمعه گذشته گفت: «این یک وضعیت غیرممکن برای مردم غزه و کسانی است که سعی در کمک به آن‌ها دارند.»

وی چالش‌های ارائه کمک به مردم غزه را «بمباران‌های مداوم، جاده‌های آسیب دیده، تیراندازی به کاروان‌ها و تاخیر در ایست‌های بازرسی» را دانست و گفت: «کمک رسانی به غزه اصلا کار آسانی نیست.

رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از هفته‌ها جنایت در این منطقه به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.

زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.

ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را از سرگرفت و صدها فلسطینی را شهید کرد.125