به گزارش خبرگزاری ایران پرس، "اسماعیل بقایی هامانه" در چهل و ششمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به کنایه یادآور شد، رژیم اسرائیل به بهترین وجه تحت لوای قطعنامه 3379 مورخ 10 نوامبر سال 1975 مجمع عمومی سازمان توصیف میشود.
در قطعنامه شماره 3379 مجمع عمومی سازمان ملل، رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم نژادپرست معرفی شد.
"بقایی هامانه" در ادامه این نشست با بیان اینکه حاکمیت قانون در کنار دولتی منصف و مفید، اساس ترویج و حمایت از حقوق بشر و حفاظت از بنیادهای آزادی را تشکیل میدهد افزود: مایه تاسف است که برخی دولتها با هدف قرار دادن نظام قضایی کشورهای درحال توسعه به بهانه دفاع از حقوق بشر روی تضعیف حاکمیت قانون در این کشورها متمرکز میشوند.
سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو با تاکید بر اینکه، هیچ کشور یا گروهی از کشورها نباید برای دیکته کردن اولویتها و آرمانهای نظام خود به دیگران، خود را محق بداند خاطرنشان کرد، به موجب اصل استقلال عمل، کشورها میتوانند دولت، نظام قضایی، حقوقی و اقتصادی خود را آزادانه انتخاب کنند.
"بقایی هامانه" ضمن درخواست از شورای حقوق بشر برای فاصله گرفتن از سیاست زدگی، استانداردهای دوگانه، انگ زدن و کلیشه، افزود: جای تاسف است که برخی دولت ها مانند کانادا، استرالیا، بریتانیا، دانمارک، آمریکا، آلمان، فرانسه، سوئیس، هلند، بلژیک، اتریش و سوئد به خود اجازه داده و خود را مستحق میدانند که انگشت اتهام را به سمت دیگری بگیرند انگار که آنها الگوهای حقوق بشر هستند و به نحوی وانمود کنند که هیچ کس از عملکرد متناقض آنها در داخل و خارج باخبر نیست.
سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو تصریح کرد، این کشورها به دلیل صادرات سلاح به کشورهای متجاوز به نقض گسترده حقوق بشر در جهان و اعمال سیاستهای یکجانبه علیه کشورهای در حال توسعه متهم هستند.
در نشست روز پنجشنبه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو شماری از اعضا، اتهام های بی اساسی را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردند.
120